37 hetesen már nincs ultrahang? Ma azt mondta a doki,de én aggódom,utoljára 33 hetesen volt. Többi lent
Azt mondta hogy mostmár nem lesz ultrahang. Első terhességemnél másik orvoshoz jártam,de ő a végén is minden héten ránézett,még 40+3 is.
Jövő héten mondjam neki hogy nézzen rá? Másik doki nem jöhet szóba.
10# Megtudják egy mesterségesen indikált koraszüléssel szükség esetén.
A hetit nyilván túlzásnak érzem, de én azt is, ha a 30. héttől egyszersem néz rá senki.
Köszönöm a válaszokat.
Nem azt szeretném hogy hetente nézzen rá,de most igazán megnyugtatna ha ránézne.
Ma voltam nstn,és mondta a védőnő hogy majd menjek be a dokihoz,(amikor kész volt az nst)de sokan voltak a váróba,és mondta hogy haza mehetek. Félek hogy csak fél válról veszik a dolgokat,csak nem tudom hova tenni,vagy miért mondta nst után hogy menjek be a dokihoz
A 37.héten volt utoljára. Lett volna minden héten a CTG után de 37+1 naposan meglett a baba.
Magánorvosom volt akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!