Van esély, hogy meg mondják a baba nemét?
Figyelt kérdés
Holnap megyek genetikai uh-ra.
És már annyira kiváncsi vagyok 🥺❤️
Van már 3 gyönyörű szép fiam, és szeretnék már 1 kislány is 🥰
Ez a terhességem teljesen más mint velük volt.
Persze az sem gond, ha kisfiú, hamarabb gondolkodtam fiu névben mint lányban😅, egészséges legyen 🙏
De anno még nem mondták meg ilyen hamar, viszont elég sokat olvasom, hogy már első genetikain tudták a baba nemét.
2021. nov. 3. 15:58
1/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves #1-es 😅
2021. nov. 3. 16:03
2/14 anonim válasza:
Vagy szerencséd van és látszik a neme, vagy még nem.
3/14 anonim válasza:
Nekem egyszer se akarták még csak megnézni se,pedig magánba mentem. 16 hetesen 4d-n mondták meg,látszott is :)
4/14 anonim válasza:
Nekem megmondtak hogy 80% lány. Fiam lesz. 😂
5/14 anonim válasza:
Jobban meg tudják tippelni, ha fiú. Úgyhogy ha azt mondják talán lány, még ne éld bele magad. Én a Prena tesztből tudtam, hogy mi lesz, így meg sem kérdeztem a 12 hetes vizsgálaton, hogy mit látnak. A 20. héten azért megkérdeztem, de csak, hogy biztos legyek benne, hogy egyezik a Prena eredményével 😁
6/14 anonim válasza:
Nem értem, miért pontozták le a 2est. Én a héten voltam az első genetikain. Nem volt szerencsém. Végig úgy zárta, keresztezte a lábait, hogy ne látszon.
7/14 anonim válasza:
Nekem a 12 hetes uh-n megmondták hogy 70-80% hogy fiú. Aztán a prena 100%-ra. Szerintem egy jó géppel egy magán klinikán vagy egy maganrendelőben fogják addig nézegetni hogy tudjanak valamit tippelni, de államiban szerintem vagy látja és ha jofej mondja de keresgélni nem fogja.
8/14 anonim válasza:
Első gyereknél csak 26 hetesen 4d uh-n tudták megmondani a nemét. Másodiknál már 12 hetesen biztosra mondta az orvos. Igaza lett. Szóval van rá esély.
9/14 anonim válasza:
Én is a prenából tudtam meg. A genetikain kérdezték, hogy szeretném-e tudni, mondtam hogy persze. Keresgélt, de sajnos nem mutatta meg magát a babánk annyira, hogy ne 50-50 legyen a válasz. :D
10/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozgat, de az 1es válasz isnel tünt 🤷♀️
Köszönöm szépen mindenkinek a választ 😊
2021. nov. 3. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!