Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyik szemem sir, a másik...

Egyik szemem sir, a másik nevet. Pozitiv lett a tesztem végre! Viszont 106 kg vagyok. Mi lesz most?

Figyelt kérdés
Nagyom örülök, de félek is. Előbb le akartam fogyni, de a baba úgy döntött most akar jönni. Viszont félek, hogy majd 20-30 kiló még rámjön és hogy fogok akkor kinézni. Mit tegyek, hogy ne hizzak nagyon sokat?
2008. dec. 12. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ha a baba most akar jonni akkor , most van itt az ideje! \ne legyel elkenodve en is tul sulyal kezdtem a terheseget es deka felesleg nem jott ram! pedig nem dietaztam ettem mindent amit szemem szam megkivant! probalj meg etkezni hogy sok zoldseg gyumolcs lenne benne, meg valtozatosan mert ilyenkor a baba a fontos nem mi:)
2008. dec. 12. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan màr!

Most ne a kinézeteddel foglalkozz,hanem örülj és koncentràlj a babära.

Persze vigyàzni kell,nehogy a cukorszinted magas legyen(terhesen még jobban kivànsz majd enni,legtöbben édességet szeretnek:)

Szerintem vegyél mindig rengeteg gyümit,és ha éhes vagy,vagy nassolni akarsz olyankor alma,narancs stb utàn nyulj!

Terhes vitamint is szedj,igy ha nem is akarsz enni,a vitamin potol mindent.

Ne kezdj el koplalni,mert nem akarsz hizni.

Én is alig tudtam leadni 12 kilot,erre terhes lettem,és a 12 kilo visszajött.

De ràörek fogyozni,ha a baba itt lesz màr.

Addig is kerülöm a zsiros ételeket,sok gyümi,zöldség,ös mozgàs.

Nehogy àgynak kösd magad,mert terhes vagy.

Fontos hogy aktiv maradj,sokat sétàlj,mert nem vagy beteg!

Boldog babavàràst.

Ja és van kismama torna is,érdemes lenne elkezdened!

2008. dec. 12. 20:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

szia az első lányom mikor megfogant 72 kg voltam szülni 95 kg mentem, mikor a msáodik kicsi lány megfogant akkor 90 kg voltamm és 95 kgmal mentem szülni

aki "kövér" az kevesebbet hizik, kicsit figyelj oda az étkezésedre és nem llesz semmmi gond

és persze GRATULÁLOK

2008. dec. 12. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

szia nagyon grtula, sztem se félj,figyelj étkezésedre, persze ne koplalj, este már ne egyél sokat...amúgy személyes tapasztalat, h kb annyit fogsz hízni mint anyud veled, genetika ez is nagyrészt.

boldog babavárást:)

2008. dec. 12. 23:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Azt én is hallottam, hogy annyit fogok hizni, mint anyukám. Remélem, igaz is! Ő 70 kilósan ment szülni és 69 kiló volt utánna. Szerencsés.
2008. dec. 12. 23:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 73 kiloval kezdtem,most 38 hetes terhes vagyok és 107kilo vagyok.Sajnos a családom igen hajlamos a hizásra igy nem csoda hogy én is enyi hiztam.Engem különösebben nem zavar a lényeg hogy a pici fiammal minden rendben legyen.szerintem te se foglalkozz semmi mással csak a babáddal!minden jot
2008. dec. 12. 23:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem kell aggódnod!Én 102kg voltam,mikor terhes lettem,116,mikor szültem,de utána pár héttel már "csak" 100.

2008. dec. 13. 02:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

orulj a pici babadnak most az a legfontosabb!!!

nem lesz semmi gond!mozogjal amennyit birsz, egyreszt nem hizol annyit masreszt konnyeben szulsz.jaa es sok boldogsagot a kicsihez:)

2008. dec. 13. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!