Ha terhesen magas a cukrom mindenképp cseszegetni fognak miatta vagy elég a diéta?
Ismerősöm halálra csesztették ide oda ràngattàk, így amíg bírt volna dolgozni terhesen addig sem lehetett mert mindig ide oda mennie kellett ( ezek nem a kötelező vizsgálatok)
Ha tartom a diétát ugyanúgy és mérem a cukrom akkor mi gond lehrt? Mi a tapasztalat aki hasonló helyzetben volt olyan írjon.
Mi gond lehet? Rengeteg. Mondjuk nem elég a diéta, be kell feküdni inzulin beállításra.. A cukor nem játék se neked sem a babára nézve.
Örülhetsz a szülés után helyre áll, de számíts rá hogy előbb űzóbb visszatér.
3. Persze másodlagos a munka, de ebből élünk tehát annyira mégsem… Nem cukorbeteg vagyok csak egyszer magasat mértek. Azota tartom a diétát igaz nem hiányzott az 52 kgm-ra, semmi bajom a ducikkal de rajtam kívül szinte csak ducik voltak ott ….
Lehet más gond van velem akkor.
#3 vagyok, én sem voltam kövér egyáltalán, ez nem ezen múlik, barátnőm kétszer olyan nehéz mint én, aztán neki nem mértek magasat. Nekem a szülés után amúgy magától is rendeződött az egész, tehát nálam sem általános cukorbetegségről beszélünk (fun fact: terhességi cukros kismamák esetében 20 éves távlatban szignifikánsan magasabb a II. típusú cukorbetegség kialakulásának kockázata).
Nézd, ha neked a munka megéri a kockázatot, hogy a gyerekednek esetleg baja legyen, az a te döntésed. De én azért úgy gondolom, hogy a havi egyszeri látogatás a dietetikushoz és/vagy a diaboshoz nem okoz akkora gondot a munkában (én is megoldottam és még sok ezer más anyuka is), esetleg ha olyanod van, akkor meg mehetsz magánba, és akkor munkaidőn kívüli időpontot egyeztetsz.
5 Ez az ismerősöm, aki mondta nem havi 1 alkalmat mondott ( ő is ide tartozik területileg) . Annyi beleférne.
De egyedül vagyok a babával így sajnos az anyagi oldala sem utolsó. Mert apuka meggondolta magát… de ez nem ide tartozik.
Igen megértem. De hát sajnos az állami ellátás tényleg olyan, hogy fèl napokat ott lehet ülni…
Engem mondjuk nem lepett meg mert a családom 80%-a cukorbeteg mind a két oldalról szóval nálunk genetikai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!