Van értelme a magzat szivhang figyelőnek? Melyiket ajánljátok?
Figyelt kérdés
Egyértelműen el lehet különíteni hogy ez a baba? Már 14 Hetes leszek szóval sokan azt mondjak ilyenkor már sikerült megtalálni. Nyilván mire megrendelem ide ér 15 is leszek. Tapasztalat?2021. nov. 5. 12:03
11/16 A kérdező kommentje:
De hol kell keresni vele? Most vettem egyet de sehol se találom. Nyilván ez nem remit meg mert korai még de más megtalálta ennyi idősen nem tudom merre lehet
2021. nov. 5. 17:47
12/16 anonim válasza:
Lent a hasad aljánál, a szemérem domb körül és kicsit erősen benyomni
13/16 anonim válasza:
Nedvesíts be a hasad. Legjobb kontakt gél, de a víz is megteszi. És legyen tele a húgyhólyagod. Még ebben a korban hasznos :) És igen, ott lent keresd, a szeméremdomb és a has találkozásánál.
14/16 anonim válasza:
Én Angelsoundsot vettem, már 8+4 hetesen megtaláltam (igaz, kellett vagy 20 perc először). Jelenleg 12+4 hétnél tartok és minden este meghallgatom. Engem nagyon megnyugtatott minden nap, nagyon örülök, hogy vettem. Egyértelműen meg lehet különböztetni a sajátodtól, mert jóval gyorsabban ver a baba szíve. Van, hogy meg is számolom, most 160/perc, eleinte 174/perc volt.
15/16 anonim válasza:
14-es vagyok! Megkérdezhetem azt, aki lepontozott, hogy mi alapján bírálja felül az én SAJÁT tapasztalatomat és SAJÁT véleményemet? Ha már lepontozni volt pofád, akkor merj válaszolni is, te kis hitvány! Biztos szar neked, mert nem hallhatod ezt a szép zenét, a magzati szívhangot. ;)
16/16 anonim válasza:
Kedves 5-ös! Ha köldökzsinór véráram van, akkor valószínű szívhang is van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!