Progeszteron pótlás abba hagyása után mikortól éltetek házas életet?
Figyelt kérdés
Egész első trimeszterbe szedtem. Most már nem szedem de nem tudom mikortól lehet biztonságosan.2021. nov. 3. 10:59
1/12 anonim válasza:
Arra gondoltál-e, hogy a dokidtól kérdezd ezt meg? Csak mert velünk ellentétben ő például azt is tudja, hogy milyen komplikációk miatt adott neked pótlást és miért tartotta indokoltnak a házasélet mellőzését...
2/12 anonim válasza:
Esetleg kérdezd meg az orvosod. Minden eset más.
3/12 A kérdező kommentje:
Barna folyás biztonság kedvéért kaptam.
2021. nov. 3. 11:33
4/12 A kérdező kommentje:
De engem konkrétan csak az érdekel akinek volt hasonló szóval aki nem tudja léccí ne írjon. Nagyon megköszönöm :) ez nem olyan téma amit szét kéne szedni szerintem.
2021. nov. 3. 11:35
6/12 anonim válasza:
Ma délután 17:12 perctől most jobb?
7/12 anonim válasza:
Nem ugyanaz a helyzet, de hasonló, talán segít. Mi hematóma miatti vérzés/barnázás miatt voltunk eltiltva az első trimeszterben. A 12 hetes UH-n ami pontosan 12+4 napon volt, mondta a doktornő, hogy már lehet. Tehát a 13. héten. De jobb megkérdezni az orvost.
8/12 anonim válasza:
Csak az a gond, hogy a kérdezőnek egyáltalán nem biztos, hogy haematomája volt...
9/12 A kérdező kommentje:
Nem láttam semmit azóta folyamatosan járok dokihoz. Minden szépen fejlődik. A barnazas elmúlt. Csak aki elkezdi szedni a progeszteront nem lehet abba hagyni a 12. Hétig.
2021. nov. 3. 14:11
10/12 anonim válasza:
És ha most itt valaki, aki szedte, azt mondja neked, hogy most már élhetsz házaséletet, mert ő ebben a terhességi korban élhetett, akkor te azt egy kicsit sem fogadod bizonytalanul? Mindenki, minden test, minden terhesség más. A dokidat kéne erről megkérdezni, ha ennyire sürgős a dolog…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!