Az első terhességemnél kellett progeszteron pótlás, barnáztam. Most teszteltem pozit. Azonnal fussak dokihoz?
Én megkérdezném a dokit. Persze, ha van olyan dokid, aki ismeri az első terhességedet, megbízol benne.
Én mikor még csak terveztük a tesót, rákérdeztem a dokinál, hívjam-e progeszteron miatt, ha teherbe esek, mert az elsőnél nekem is kellett. Azt mondta, hogy mivel korábbi vetélések miatt kellett a progi az előzőnél is, ő most is úgy gondolja, jobb lenne, ha szedném.
Nekem is az első terhesség vetéléssel ért véget.Barnáztam.
A dokim azt mondta, amint ismét pozitív lesz a teszt, azonnal hívjam, ír fel progit. Így is lett, már az 5.héttől használtam a progit és,nem is vlt semmi problèma. Hogy a progeszteron miatt vagy alapból rendben lett volna, nem tudom. De nem akartam ismét átélni a vetélést.
Első terhessegemnél 5+6 hetesen véreztem, kaptam utrót. Másodiknál 6+2 hetesen mentem orvoshoz, egyből kiírta elővigyázatosság céljából.
Most ismét babát várok, pozitív teszt után egy héttel kellett mennem, megállapította, hogy méhen belüli és ismét kaptam utrót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!