6 hetes terhes vagyok volt 2 elhalt terhessègem ìrattam fel pòtlàst van mellèrzèkenysèg tegnap hànytam is egyszer, akkor van elèg progeszteron? Az orvos azt mondta hogy ezt ha vèrzek vagy barnàzOK akkor ìrjàk ki?
2 vetélés után jobb ha szedsz 12-14. hétig (ha a doki mást nem mond) progeszteront, mert ha hajlamos vagy rá, bármikor leeshet a szint és elhal ez a terhesség is. Nekem is kellett, korábbi vetélés miatt.
Jó egészséget!
Többször véreztem a legelején. Csak akkor kaptam progit mikor kiderült hogy méhen belül van (mert ha esetleg méhen kívüli lett volna nem akarták támogatni) a progi után kb 5 nappal marad abba a vérzés és azóta nem tért vissza de szednem kell még.
11hkm
4, sok más országban a 12. hét előtt rád sem néznek, ha pl. 8 hetesen vérzel, elküldenek. Amúgy orvosin végeztél? Tudod mi az a sárgatest? És azt, hogy a vetélések nagy százaléka amiatt van mert ez csak alacsony szinten termelődik az anya szervezetében? No, a progeszteronpótlás naluk megtarthatja a magzatot. Azt a magzatot, amit a külföldi kórházak nagyrésze hagy pusztulni mert még "csak" 12. héten belül vagy, tehát vetélj el nyugodtan.
Olvass már kicsit utána a nagy okoskodás előtt, hogy hány nő járt úgy hogy akár 2-3 vetélés után a következő babánál progipótlást kapott, és az a baba megmaradt!
Angol, svájci, osztrák és belga ismerőseim, rokonaim is mondták már hogy milyen jó hogy nálunk már a terhesség elejétől élőnek tekintik a magzatot és foglalkoznak veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!