Mennyire normális az hogy alig eszek és annál többet hányok?
Én akkor hánytam, ha nem ettem semmit.
Mindig volt nálam keksz, pirítós, babapiskóta, egy-egy pici pogácsa, vagy bármi "üres", ami relatíve semmilyen ízű. Ha éreztem, hogy ürül a gyomrom, akkor bármennyire is nem esett jól, gyors bekaptam két falatot, leerőszakoltam és utána picit jobb lett. Ha ez kimaradt, akkor az a napon el volt kaszálva, egésznap hánytam (gyomorsavat többnyire).
Az ivás sem ment igazán, abból is próbáltam már mindent. Egyedül a baracklé maradt lent, az is csak kortyokban.
Szerintem ez egyénenként változó. Sokan mondják a kólát, de én már ha csak rá gondoltam is hánytam. Próbálj kísérletezni. Ha másra nem, legalább arra jó, hogy egy picit eltereli a figyelmedet és hallgass a belső hangokra. Nekem sosem volt olyan, hogy valamit kifejezetten megkívántam volna, de olyan igen, hogy "na most talán egy szelet pizza lent maradna" és akkor mentem, vagy a férjem ment és szerzett nekem pizzát. Az ilyen "belső súgások" általában tényleg lent maradtak. :)
Előtte a terhes vitamintól nem volt hányingered? Lehet azt is érdemes lenne lecserélni, hátha.
Kitartás! Remélhetőleg pár hét és túl vagy a nehezén.
Az én férjem már azon nevetett, hogy egy-egy bevásárlásnál a megérzéseim alapján felvásároltam a fél boltot. Majd minden ottmaradt bontva, mert egyszer jól esett ugyan, de másnap már rá sem tudtam nézni. Erőteljes konyhamalac szerepet kellett felvennie. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!