Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire normális az hogy...

Riki11 kérdése:

Mennyire normális az hogy alig eszek és annál többet hányok?

Figyelt kérdés
9 hetes 31 éves kismama vagyok, napok óta alig eszem savat hányok egy nap többször is. Megerzem az étel illatát és hányok. Teljesen le vagyok gyengülve, nincs türelmem semmihez. Ittam szalvusz vizet, renit, magne b6-ot, ladeevit terhes vitamint szedek de nem segít sőt napról napra rosszabb. Kérem nyújtsanak tanácsot, vagy akinek volt ilyen tapasztalata szívesen fogadnám. Köszönöm.
2021. nov. 1. 14:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Izotóniás víz/üdítő?
2021. nov. 1. 15:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem írtam még olyat. A colat próbáltam de nem bírom inni vizet iszom csak
2021. nov. 1. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:
tea,viz,ásványviz,csapviz,gyömbér,almalé,cukros üditők?
2021. nov. 1. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Szeretnék segíteni de nekem semmi se vált be :( csak pirítóst tudtam enni kb 1 hétig, olyan savam volt, hogy aludta sem tudtam. 11 hetes vagyok, mostmár visszajött az étvágyam, hányingerem minden reggel és délután van. Elmúlik, a vitaminokat azt próbáld bevenni.
2021. nov. 1. 19:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Én akkor hánytam, ha nem ettem semmit.

Mindig volt nálam keksz, pirítós, babapiskóta, egy-egy pici pogácsa, vagy bármi "üres", ami relatíve semmilyen ízű. Ha éreztem, hogy ürül a gyomrom, akkor bármennyire is nem esett jól, gyors bekaptam két falatot, leerőszakoltam és utána picit jobb lett. Ha ez kimaradt, akkor az a napon el volt kaszálva, egésznap hánytam (gyomorsavat többnyire).

Az ivás sem ment igazán, abból is próbáltam már mindent. Egyedül a baracklé maradt lent, az is csak kortyokban.

Szerintem ez egyénenként változó. Sokan mondják a kólát, de én már ha csak rá gondoltam is hánytam. Próbálj kísérletezni. Ha másra nem, legalább arra jó, hogy egy picit eltereli a figyelmedet és hallgass a belső hangokra. Nekem sosem volt olyan, hogy valamit kifejezetten megkívántam volna, de olyan igen, hogy "na most talán egy szelet pizza lent maradna" és akkor mentem, vagy a férjem ment és szerzett nekem pizzát. Az ilyen "belső súgások" általában tényleg lent maradtak. :)

Előtte a terhes vitamintól nem volt hányingered? Lehet azt is érdemes lenne lecserélni, hátha.

Kitartás! Remélhetőleg pár hét és túl vagy a nehezén.

Az én férjem már azon nevetett, hogy egy-egy bevásárlásnál a megérzéseim alapján felvásároltam a fél boltot. Majd minden ottmaradt bontva, mert egyszer jól esett ugyan, de másnap már rá sem tudtam nézni. Erőteljes konyhamalac szerepet kellett felvennie. :)

2021. nov. 2. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!