Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második trimeszterben végbélbe...

Második trimeszterben végbélbe nyilaló erős fájdalmat tapasztaltatok?

Figyelt kérdés
Szerdán leszek 23 hetes terhes és ma reggel erős végbélbe nyilaló fájdalmam volt, kb. fél percig tartott, mozdulni sem tudtam. Januárban volt vetélésem és amikor elment pontosan ez az érzés volt viszont, akkor többször is jelentkezett egymás után, majd jött a vérzés pár órán belül. Két hét múlva megyek csak nőgyógyászhoz. Ehhez hasonlót tapasztaltatok?
2021. nov. 1. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Hajjajj, nem is egyszer. Akkor még faros volt a pici, és állandóan lefelé feszítette magát.

Most 36+3-nál tartok, azóta fejvégű, de most is előfordul, főleg, ha ülök.

2021. nov. 1. 10:42
 2/6 A kérdező kommentje:

És ezek neked nem ilyen kisebb szurkálások voltak? Mert az nekem is volt többször, de ez nagyon erős volt.

Köszönöm a válaszod!

2021. nov. 1. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem, ez mindig erős, szoruláshoz hasonló fájdalom. Az orvos és a védőnő szerint normális. Ha attól megnyugszol, kérdezz rá.
2021. nov. 1. 11:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm nagyon a megnyugtatást! :)
2021. nov. 1. 11:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet normális. Nekem olyan is volt, hogy 5 percig csak fekudtem, levegot sem mertem venni olyan fajdalmam volt. De semmi gond nem lett belőle.

Sőt, terhesség nelkül menstruációkor is előfordult velem, vagy székrekedésnél.

2021. nov. 1. 13:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :)
2021. nov. 1. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!