Most mégis mit tegyek?
A nőgyógyász tanácsolta, hogy ne egyek sokat és pihenjek.
Ennek ellenére én csak főzök és zabálok :D
Mármint nem túlzásbeli zabálás.
Ha megéhezek, néha egy kicsit eszek, néha egy kis gyümölcsöt, diót, bio chipset, leveseket.
De nem tudom megállni, hogy ne egyek egy vega burgeret vagy egy lángost :( vagy épp egy kis csokit :(
43 kg volt utoljára amikor lemértek, azt mondta az orvos próbáljam ezt az alakomat tartani.
Csak mostanában jött elő a hányinger, 10 hetes vagyok egészséges a picike :) a mérete, az agya, a gerince oké.
Eskü amikor láttam, hogy hogyan kapálózik azt hittem, hogy el sírom magam… féltem, mert semmi jele nem volt, hogy terhes vagyok…!
Mond1 szerintetek, hogyan tartsam az alakomat?
Azt mondták, hogy komplikációk léphetnének fel a szüléskor, ha meghízok.
Én is 155cm vagyok
46 kg-vel kezdtem a terhességet 63-al mentem szülni. Senkinek semmi baja nem lett belőle, a kórházból már csak 53-al jöttem haza.Szerintem ehetsz nyugodtan csak mértékkel,az meg nagyon jó hogy sok gyümölcsöt is eszel, egészséges is és az alakodnak se árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!