Egyedülálló anyukák, akik az elejétől egyedül maradtatok és nincs segítségetek! Hogyan birjatok egyedül nevelni és eltartani a babát?
Most tényleg azokra gondolok, akik nulla támogatással egyedül voltak. Akinek albit kell fizetni, apuka nincs jelen, nem fizet semmit stb...
Mert én ebben a helyzetben vagyok és most nem olyan "megmondós mondatokra van szükségem, hogy akkor minek tartod meg, meg add örökbe. " Először próbálok minden eszközt megragadni, hogy velem maradhasson. De ehhez olyanok segítségèt kérem, akik ezen átmentek.
Nyilván annak könnyebb, akinek van tartaléka, saját lakás, vagy családi segítség, szülői támogatás.
Minek kell riogatni? Nem biztos, hogy sírós baba lesz. És ha az lesz, akkor mi van? A kérdező láthatóan már most szereti a babát, szeretettel pedig minden atveszelheto.
Kérdező! Kérdezz rá a vedononel, milyen anyagi támogatást tudsz esetleg igénybe venni. Illetve érdeklodj a helyi családsegítőnel: mi nagyon sok jó állapotú, szinte új babaholmit adtunk le. Ha szerencséd van, gyakorlatilag ingyen meg tudod szerezni az összes babacuccot.
De azt hiszem, hiába ír bárki bàrmit, te már döntöttél, nem tudom, mit szeretnél hallani. Tapasztalatnak leírták felettem is, hogy egy megfelelő partner oldalán, saját lakásban, jó anyagi körülményekkel is nehéz főleg az első időszak. Dióhéjban ennyi, ezt szorozd meg kettővel. És akkor azzal is számolj, hogy mi van, ha nem tudod szoptatni és tápszer kell, vagy (NE ADJ ISTEN, Ilyen tényleg ne forduljon elő) esetleg gyógyszerszedés akár rendszeresen?!
Arról tényleg nem is beszélve, hogy ha ovis/bölcsis lesz, hova teszed, ha beteg, márpedig első időkben tuti sokszor az lesz…
Szerintem gondold àt ezt még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!