A progeszteron pótlás milyen tüneteket okozott?
Szét tudtatok választani hogy ez annak a mellékhatása vagy a terhességnek?
Iszonyúan rosszul vagyok már pár hete szedem de fogalmam sincs már mit okoz a tabletta és mit a terhesség.
Off mert nem szedtem :) csak itt olvastam már többektől, hogy hüvelybe is szokták, és akkor kevesebb lehet a mellékhatás. Nem tudom, ennek van-e értelme, de kérdezz rá a dokidtól.
Egyébként ugyanazt okozza logikusan, mint akinek magas a progeszteron szintje. Azaz szédülés, álmosság, hányinger, puffadás. Nekem elég magas, szóval menzesz előtt tabletta és terhesség nélkül is produkálom ezeket havonta két hétig.
Nekem azt mondta a doki, hogy a progeszteron felerősítheti a terhes tüneteket.
Nekem durva álmosság volt tőle, hányinger, székrekedés, puffadás, és az egyik fajtától szédülés is. Igaz lombiknál nagyobb dózist kaptam, így lehet azért volt ilyen sok mellékhatás, vagy egyébként is lettek volna ilyen tünetek. Ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!