Ha 29 hetesen 82 volt a BPD (az uh-s azt mondta hogy ez olyan 32 hetesnek felel meg), van rá esély hogy nagyobb babám születik? Vagy nincs összefüggés?
szio
nekem masfel hettel nagyobbnak mutatja a manóm a nodokim uh gepe, mint amennyi valojaban.
azt mondta a nodoki, hogy a 32. heti uh azert is kell a korhazban, mert ott pontosabban meg tudjak nezni, mert ugye eleg egy mm elteres, és mar mas minden..
szoval szerintem a 32. heti uh utan tudjak majd korrektul megmondani.
a masik, hogy a gep altalaban kiirja a baba biometriai és valós korát is. tehat nekem pl legutolso uh-n a "valós" kora 28,1 napos volt, a biometriai (amennyinek kinezett) az meg 29,3 hetesvolt.
ha a korhazban is nagyobbat fognak mutatni akkor valoszinuleg szepen fejlett nagy babad lesz :D
hát ez a gép elég pontos lehet, mert a debreceni klinkán voltunk, de majd kiderül, lehet hogy tényleg az van hogy majd ezután kicsit belassul és nem nő ilyen ütemben.
köszi a válaszokat.
Nekem 28+6 hetesen 72 mm volt. Lehet hogy az én babám meg nagyon kicsi lesz?
Boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!