Miért lett ilyen lusta a babám?
28 hetesek vagyunk és ezidáig igazi kis izgő-mozgó \'gazfickó\':) volt.Elég volt háton feküdnöm és egyböl rugdalt,most meg nem is hatja meg,ha meg igen akkor is csak pár másodperc míg kényelembe vágja magát és alszik tovább.Ezelött olyan erősen rúgott hogy hullámzott a pocim.Apa hangjára sem nagyon reagál:(.4 napja pedig alig érzem,minden nap mocorog,de kb a nap 90%-át átalussza.És ha mozog akkor is úgy érzem mintha nem kifelé rugdosna hanem teljesen valahol lennt fekszik és olyan érzés mintha a seggembe rúgna:)!Remélem értitek:)!Lehet hogy ezért nem érzem olyan erősen a mocorgását,mert a gyomrom,seggem felé rugdos?Vagy egyszerűen csak több pihenésre van szüksége?Mert minden nap érzem,csak nem úgy mint eddig.
Az nem baj hogy napjában 4-5ször is csuklik?

Most tettem fel elötted egy ilyen kérdést,azzal a különbséggel,hogy én 29.. hetes vagyok.
Ezek szerint nem vagyok egyedül.
Nos a többiek azt irtàk,idöjàràs miatt van,nem kell aggodni,a lényeg hogy érzed.
De ha nem tetszik,menj a dokidhoz,vagy védönö.
Én még azért vàrok,mert kezdek az idöjàràsra gyanakodni,esetleg a baba nött a pociban azért nem érezzük olyan erösen:)9

Szerintem ne aggódj azon, ha kevesebbet mozog, mostmár sok pihenésre van szüksége a növekedéshez. Engem is ezzel nyugtattak, hogy egyre kevesebbet fog mozogni az idő előrehaladtával, mert már nincs is annyi helye!! Persze az enyém nem hallotta ezeket a szavakat és a mai napig abból űz sportot, hogy kitekeri a beleimet. de azt gondolom ez a ritkább. Az enyém is rengeteget csuklik!! napi 3-szor biztos!! Ez sem baj!! nyugodj meg!!
üdv 37 hetes kismami

Érdekes, hogy korábban nekem is egyből sűrűn rugdalt, ahogy hanyatt feküdtem, én is sokszor így 'teszteltem', de az utóbbi kb. 2 hétben az enyém sem indul be már, ha hanyatt fekszem. Nekem is sokszor csuklik egy nap!
31 hetes kismama

en 28,4 hetes vagyok, és kb egy hete minden nap "tamtamozik", bulizik bennt.. ma lekopogom picit nyugodtabb.. szerintem fronthatas miatt van, ne aggodj.
meg neked is vannak "porgosebb" napjaid, meg nyugisabb, neked is.. meg igazabol ilyenkor mar nincs olyan sok helye, inkabb helyezkedik, meg pihen :D
ne aggódj, boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!