Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13-hetes pocis vagyok, épp...

13-hetes pocis vagyok, épp ma! Kissé molett testalkatú. Mikor fogom kb megérezni a baba mozgását? Ti mitéreztetek?

Figyelt kérdés
2008. dec. 12. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem ez testalkattól független. Én vékony voltam.

Attól függ, hogy első baba-e. Mert az elsőt később érzi meg az ember. Én például 20 hetesen éreztem először, és 23 hetes kortól, már állandóan éreztem.

2008. dec. 12. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Olyan volt először, mintha egy buborék szétpukkant volna a hasamban.

2008. dec. 12. 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én a 18 hetes uh.-ra vártam amikor először éreztem a picurkámat.Keresztben elhúzta a kezét vagy lábát a pocim falán.Ja,és én sem vagyok éppen nádszálkisasszony... :-)

Boldog babavárást!

2008. dec. 12. 10:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Elsö baba nekem!!
2008. dec. 12. 10:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sincs összefüggés, én sem vagyok túl vékony, vártam is, hogy majd csak a 20. hét után fog mocorogni, de a 16. héten egy akkorát rúgott belém miközben a Baumax-ban vásároltunk hogy ihaj. Azóta meg, alig bírja apuci lenyugtatni, mert kirúgja a ház oldalát :-)

Türelem, hamarosan érezni fogod.

Üdv: 27 hetes

2008. dec. 12. 10:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 hetes vagyok,de már kb. 2 hete érzem,nekem a 2.babám.Az elsőnél úgy a 18.hét körül éreztem,de ne aggódj, van aki csak olyan 20.hét körül veszi észre.Érdekes érzés,mintha valaki belülről finoman kaparászná a hasfaladat,vagy apró buborékok pattannának szét a hasadban.
2008. dec. 12. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!