Nem féltek attól, hogy a babátok olyan családtagra fog hasonlítani, aki nagyon nehéz természetű?
Mostanában jutott eszembe, hogy a baba bárkire hasonlíthat majd a családból, csak remélem apukámra nem fog. Apukám épp nem rossz ember, szeret a maga módján, de nagyon önző, magánakvaló, beképzelt, és a pénz a legfontosabb dolog az életében. Ezen kívül nagyon nehéz természet, szeret kötekedni, soha semmi sem jó neki. Amikor ismerkedtem, tudtam olyan párt sosem szeretnék, mint ő. A férjem szerencsére pont a szöges ellentéte. Őszintén egy kicsit megijeszt, hogy a babánk rá is üthet majd. Egyébként nem a rossz nevelés miatt lett ilyen apukám, nagymamám nagyon jó természet, szépen nevelte fel apukámat és a testvérét is, aki mérőben más ember lett.
Normális hogy ezen aggódok? Nektek fordult meg ilyen gondolat a fejetekben?
Én féltem tőle, hogy olyan természete lesz a lányomnak mint az anyósomnak. Hát beigazolódott amitől féltem.
Féltékeny és írígy mindenre és mindenkire. Nem gondoltam, hogy a lányom személyisége az anyósoméra fog hasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!