Kora terhesen vérzés?Van remény?5hetesen terhesen vérzés kezdődött.
Ezt senki nem tudja.
Nem tudom, jobban érzed-e magad attól, ha elmesélem: Én 4 hétig folyamatosan, majd havonta néhány napot véreztem. 12 hetesen múlt el. Aztán 42 hétre született, most meg kiborít a kamaszhisztikkel.
Ha nincs erős vérzés és nem görcsölsz, van esély egy utrogestan-rutascorbin-pihenés kombóval megúszni.
Ilyenkor fontos lenne utrogestan kúp 3*1.Lehet sárgatesthormon hiány!
Én is véreztem 3-ból 2 terhességemnél és minden rendbe jött.
Nem olvastam végig a kommenteket de ha még nem kaptál utrogestan kúpot azt mindenképp kérj hogy írjanak fel.
Nem tudom hova valósi vagy nekem van megmaradva ha esetleg közel vagyunk egymáshoz szívesen odaadom!
Igen, ennyire korán még általábab természetes szelekció történik. Érthető, hogy a kismama mindenáron szeretné "bent tartani", de nem feltétlenül ezt diktálja az érdek, ha a magzat életképtelen, esetleg alapvető problémák vannak vele.
Enyhe vérezgetés még nem feltétlenül gond, szurkolok hogy minden rendben menjen veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!