Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a terhesség...

Mi a véleményetek a terhesség alatti kávéfogyasztásról?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert amióta terhes vagyok nem kávézom egyáltalán. (12. Hétbe vagyok) Viszont nagyon hiányzik, mert nekem nagyon jót tesz az emésztésemnek, ami nálam pl napi kétszeri székletürítést jelent, de amiota nem ittam, ez ilyen 2-3 naponta sikerül nekem a WC-n. 😀 Ma és tegnap kavéztam reggel, mert elvileg napi 1-től nem lehet bajom (ezt mondta egy ismerősöm) és igen, ugyanúgy jobban el tudok menni WC-re... Nálatok ez hogy működik?

2021. okt. 16. 09:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Reggelinél és ebéd után iszom egy kapszulásat. Simán belefér.
2021. okt. 16. 10:56
 12/17 anonim ***** válasza:
71%
Én napi 2 kapszulást ittam, általában a második koffeinmentes volt. Elvileg napi 2csészétől nem lesz gond
2021. okt. 16. 11:20
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Én bizony megittam reggel a finom frissen őrölt kávémat és most szoptatás alatt is. Vicces, hogy a kávé az ördög de teát simán lehet inni, akár több csészével. Nyugodtan megihatsz reggel egy kávét, legalábbis az én orvosom szerint :)
2021. okt. 16. 11:21
 14/17 anonim ***** válasza:
62%
Én is abbahagytam először, nem is kivantam de mikor megjott az állva elalszom korszak, bizony szuksegem lett rá főleg munkában. Napi 1 v 2 kapszulát iszom, vagy 1 kapszula 1 laza nescafe, a kapszulasbol is az egyik laza kokuszos latte bem erős fekete
2021. okt. 16. 11:28
 15/17 anonim ***** válasza:
72%

Bennem meg sem fordult, hogy abba kéne hagyni. Annyi sokkal rosszabb dolog van az életben. Igazából nálam a napi 2 kávé volt az alap, de kb. egy éve nem tudom meginni a töményebb kávékat. Csak a kapszulást, esetleg 3in1-et. Én szeretem a kávét, az ízéért iszom.

Most az első trimeszterben járok, sokszor van hányingerem, akkor iszom, ha éppen jól esik, de napi 2-nél most sem többet. Inkább egy a jellemző, vagy annyi sem. A dokim szerint semmi baj vele. Annyit mondott, hogy igyak hozzá egy pohár vizet is, mert ugye a kávé dehidratál valamelyest.

2021. okt. 16. 12:29
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Elsővel úgy mentem szülni, hogy előtte cappucinot ittam itthon :D :D
2021. okt. 16. 20:30
 17/17 anonim ***** válasza:
90%
Az én orvosom az alacsony vérnyomásom miatt kifejezetten ajánlotta a kávét a terhesség alatt. 1-2 kicsi adagot simán szabad meginni bárkinek.
2021. okt. 16. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!