Mit mondjak a barátnőmnek?
Terhes vagyok, de a férjemmel még nem akarjuk elmondani.
A barátnőm szingli, állandóan bulizni hív. Hogy mondjam, hogy nekünk már más áll az első helyen...
Nem akarom elveszíteni, de azt sem, hogy "ellaposodjon" a kapcsolatunk. Nem akarok unalmas lenni, de félek nem lesz közös témánk.
Sajnos a legjobb barátnői kapcsolatok is megsínylik a gyermekáldást, főképp ha az egyik fél még intenzíven felszabadultan él, a másik pedig már fészket rak, befelé fordul, anyává érik. Viszont ha a barátnődnek sem mondod el meg fog sértődni ( joggal )és akkor biztosan hatalmas szakadék lesz a kapcsolatotokban.
Légy őszinte, és ha egy kicsit el is távolodtok majd, idővel megint minden rendbejön.
Arra mindenképp számíts, hogy el fogtok valamelyest távolodni egymástól, és ez egyik félnek sem hibája, hanem ez az élet rendje. Nekem is van egy barátnőm, aki nem akar gyereket, távol áll tőle minden dolog, ami ezzel kapcsolatos. Levelezni szoktunk, és hát sokszor vért izzadok, hogy miről is írjak neki, mert nem akarok mindig csak a babavárásról és e körüli teendőkről írni, csak hát velem tulajdonképpen nem történik más, mint a babakelengye beszerzése, babaszoba kialakítása, vizsgálatok, stb.
De mindenképp mondd el neki, mert szerintem is sértő, ha elhallgatod.
31 hetes kismama
nekem rosszabb a helyzetem, mert foleg fiubarataim vannak, akik abszolut nem ertik meg, hiaba normalisak.
van egy srac, amolyan legjobb barat féle, ritkábban találkozunk, probalom beszeltetni, tarsasozunk, meg ilyesmi.. ha egyutt vagyunk, az is olyan jo. en bevontam a dolgokba egy picit, felkertem, hogy legyen a keresztapa, és akkor ugy erzi neki is koze van a dolgokhoz, kikertem a velemenyet nevekben, stb. (es a dolog mukodik igy, pl tok szomoru volt, hogy nem kislany :))
nyugodtan megmondhatod a baratnodnek, esetleg belevonhatod pl a vasarlasba is (az en ferjem utal vasarolni, en is utalok, jol jott volna egy vasarolni szereto baratno :D
ne aggodj :) boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!