Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit mondjak a barátnőmnek,...

Mit mondjak a barátnőmnek, hogy ezt azért ne csinálja?

Figyelt kérdés

Még csak 12 éves lány de már bukásra áll két tantárgyból

és ráadásul otthon meg se mondta a jegyeit.És néha cigizni is szokott.

Hogy magyarázzam meg neki, hogy ne csináljon ilyeneket?

2010. máj. 13. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

egyszerűen: HÜLYE VAGY, NE CSINÁLD...

légy nyílt és őszinte, hozz fel érveket neki.

2010. máj. 13. 20:02
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

NÉHA cigizik???

1 bukásra álló lánynál olyan nincs, az rendszeresen cigizikXD

amúgy meg nem tudsz semmit csinni, mert ha ettől menőnek érzi magát, akkor kiröhög, amúgy meg ha nem akkor meg ezt ő is tudja

2010. máj. 13. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:
44%
Jól megtépném a haját...mármint a bukásért, a cigivel nem tudsz mit kezdeni, ha olyan környezetben van, úgyis rászokik, mert nincs benne tartás még, főleg ilyen idősen.
2010. máj. 13. 20:46
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Háth..én pontosan ezt mondanám neki,hogy ne csinálja,meg mondanám neki,hogyha most elkezdi és még sokáig folytatja,akkor nagyon hamar megunja az életét,semmi sem lesz neki újdonság,tönkreteszi a tüdőjét,és majd később jön az alkohol is melléje,meg a pasik.Barátnőmmel is ez történt,konkrétan ő 7.-esen kezdte:először csak divatosabb ruhák,utána magassarkúk,aztán pasik,aztán diszkó és alkohol,aztán füves cigi..és most ott tart,hogy állandóan panaszkodik,mert mindegyik pasinak csak "arra" kell.Ugyanis szegényke..már nem szűz.Dehát gondolhatjuk...=S én vagyok a lelki szemetesládája..:S:( szívesen segítek neki,csak ő meg ritkán hallgat meg engem.A tanácsaimat nem fogadja el.Lehet,hogy ez lesz a barátnőddel is,ő sem fogadja meg a tanácsodat..tudod a menők tudják,hogy nem jól csinálják a dolgokat,és haladnak a lejtőn egyre lejjebb,de nekik ez jó,mert néhány hónapra és néhány évre talán örömet okoz nekik a dolog..de mire odakerülnek,hogy kint vannak a nagybetűs ÉLETbe,addigra megbánják,hogy nem tanultak...:(:S már rég én is ezt csinálnám,ha ezt nem hallottam volna egy tapasztaltabb embertől,és persze példát is láttam rá,sajnos..barátnőmet.
2010. máj. 13. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:
67%

4.: Az alkohol előbb jön mint a cigi [én is iszom néha-néha, de soha nem annyit, hogy csak egy kicsit is, de szédüljek].

Szóval akkor gondolom a lány már pasizik, iszik is, meg cigizik is, ja meg hát rosszul tanul :D

A szüleinek max végső esetben mond el, először próbálj beszélni vele, hogy ez így nem jó, ne akarja tönkretenni a saját életét, stbstb... aztán ha így sem megy, szólj a szüleinek, eseteleg mondd meg a szüleinek, hogy ne mondják el neki, hogy tőled tudják, mert megharagudna rád, csak nagyon aggódsz miatta..:) Tuti megértik :)

13/L

2010. máj. 13. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:
48%

Hívd át egy délután, mikor senki nincs otthon, akkor talán még nyíltabban tudsz vele beszélni. Szedj le netről egy képet, amin egy dohányzó ember tüdeje van! Ettől biztosan elborzad. A tanulásról pedig meg kell győzni hogy nem felesleges hülyeség. OK, nem a legjobb szórakozás, de kell, hogy 40 évesen ne az anyja alagsorában éljen és a Tescoban pucoljon WCt. Ha pedig nem hallgat, így lesz k***a, már bocsánat. Ha pedig még iszik is... Ha nem hallgat rád akkor pedig mondd el a szüleinek.

12/L

2010. máj. 14. 11:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Télleg moshogy az uccsó mondja:A szülei tudják h cigizik? Ha nem szentem is beszélj vele és ha nem megy akk mond el a szüleinek,de csak szépen.
2010. máj. 15. 11:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy ilyen ismerősöm.pontosabban osztálytársam.

régóta ismerem.

mostanában lóg,drogozik[ez nem biztos,de vannak jelek amik erre utalnak],cigizik és mindenből bukásra áll.

Egy másik szintén ugyanez csk nem drogozik és nem áll mindenből bukásra csak 2 tantárgyból.

Sajnos sehogy sem. A második az már javított és vlaszeg megkapja a 2-est évvégén.

SEHOGYSEM TUDOD ELMAGYARÁZNI NEKIK,MERT AZ ILYENEKET NEM ÉRDEKLI[MÉG],HOGY MI LESZ BELŐLÜK,MERT MOST NAGYON "JÓ" ÉLETÜK VAN MERT OTT VANNAK A SZÜLEI.

Gondolom ti 6.-osok lehetttek.még nagyon könnyű a suli meg minden,de 7.-ben az a lány elvérzik.

sürgősen meg kell mondani a szüleinek ezt az egészet.

13/L

2010. máj. 15. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!