Elso 12. Hétbe nem szedtem semmi vitamint csak magnéziumot mert nagyon rosszul voltam mindentol, próbáltam több felet. Ez nagy baj?
Nem baj, most meg már úgyis mindegy, a folsav számít igazából és az is leginkább az elején. Ettől függetlenül bármit szedni nem árt, az én orvosom a második trimesztertől magnéziumot, vasat és D vitamint javasolt csak, hogy szedjek, ezeket szerintem jobb külön mert a kismama vitaminokban többnyire egyikből sincs elégséges mennyiség.
Azt pedig zárójelben mondom és le lehet szaranyázni, a tervezéstől szedtem kismama vitamint és végig az első trimeszterben, I. trimeszteri laborom tökéletes. A II. trimeszterben már alig-alig szedtem, csak ha éppen eszembe jutott, a laborom ugyanúgy tökéletes lett (a fent említett 3 vitamint mindentől függetlenül is szedem folyamatosan).
Én a magnéziumon kívül az egész terhesség alatt nem szedtem semmit egyik gyerekkel sem.
2és fél éves a nagy, 2 hetes a kicsi. Makk egészségesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!