Ez már terhesgondozásnak számít?
Nem kötelező visszamenni. Mond le nyugodtan az időpontot és keress mást.
Ha csak petezsákot látott a 7. Héten akkor vagy később fogant vagy nem fejlődik rendesen és ilyenkor általában egy héttel később rendelnek vissza.
Élő terhességet akkor állapítanak meg, ha már van szívhang és ezzel lehet menni a védőnőhöz. Persze az is lehet hogy nagyon gagyi UH-val vizsgált és ezért nem látott embriót, de ha így van akkor extrém pofátlanság 45-öt kérni a terhesgondozásért.
Én Budapesten járok terhesgondozásra, egy nagyon jó helyre és 25 ezer forint.
10-es vagyok, pontosan, amíg nincs szívhang, addig nem számít élő terhességnek - ez így szó szerint rajta is lesz az ambuláns lapon, és amikor ezt ráírják, az a dátum lesz a terhesség megállapításának a napja. a védőnő is csak ezután fog foglalkozni veled.
Nyugodtan menj másik orvoshoz, akár jövő héten. Nem lehet a 45 ezer a genetikai uh ára? Bár én még azért sem fizettem ennyit, a kombinált teszttel együtt.
Jo akkor szerintem ami történt...ha a leleten nincs crl méret akkor vagy később fogant vagy Üres a petezsák.
A 3 hetet nem értem ha ez a helyzet akkor 1-2 héttel később szoktak visszahívni.
Az hogy nem mondja el egyértelműen érthetően h mi van az meg nonszensz.
Baromira nem vagy köteles hozzá visszamenni. Lemondod az időpontot es kész.
A 45 ezer szerintem nevetséges a legjobb helyeken is max 25 a magán rendelés ára Budapesten, a genetikai uh lehet több de ahhoz meg mar kell a kiskönyv, amihez kéne hogy legyen élő terhességed, mert a védőnő csak úgy adja ki a kiskönyvedet.
Meg tudnád mutatni a papírt amit kaptál? Persze úgy h a személyes adataidat letakarod, meg az orvos nevét is
Leírom ide ami rajta van
Gyerek: nincs
Part: nem történt
Utolsó menses: 2021. 08. 24
Grav. hét: 7
Term: 2022. 05. 29.
Státusz: has puha szabadon betapintható. kóros resistencia, nyomásérzékenység nincs. Mindkét oldali vese ballotálható, szabad. Norm. Külső gen. Kp. tág hüvely. Sima portio folytatásában rendes nagy uterus afv-ben, szabad környezet.
Tkp: neg. Kolp: ép hám
Colposcopos lelet: ép hám
UH lelet: Pzs: 4,5x5,4 mm. Uterus: 45x30x47 mm, szabad hasűri folyadék nincs.
Cytl. leletért kontroll
UH kontroll 3 hét múlva
Sze.: 2x1 progesteron exeltis
11. hétig Metformin mehet
Ebben sajnos nincs elő terhesség megállapítva. Petezsák van, ami nem túl nagy. Később foganhatott, vagy nem fejlődik.
Az a baj, hogy ennyiért nonszensz, hogy ne mondjon semmit.
Én fele ennyit fizettem, de hatalmasakat vigyorogtunk, mindent elmondott, megmutogatott uh-n. Mi a petezsák, a szikhólyag, hol pulzál, mit kell figyelni, stb. Sőt, úgy kezdte, hogy rögtön ki is mondja, hogy minden a legnagyobb rendben, mert tudja, hogy mindenki emiatt aggódik. Utána kezdett el magyarázni.
Kérdezhettem, mindenre készségesen válaszolt, tanácsokat is kértem, az eljárást is elmondta (hova kell mennem, mit kell intéznem).
Annyira sérülékeny és bizonytalan időszaka ez egy nőnek, hogy véletlenül sem mennék vissza egy ilyen orvoshoz. Elmennék már jövőhéten egy másikhoz, akitől kérdezhetek és aki frankón az arcomba mondja, ha esetleg valami bizonytalanság van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!