Peppuh kérdése:
Nagyon gyenge menzesz utan halvany pozi teszt?
Figyelt kérdés
4.en megjott a menzeszem 3nap helyett masfel napig tartott,viszont annyira gyenge volt hogy igazabol nemis mondhatni verzesnek, 5.-en mar semmi nemvolt most megint neha pecsetelek viszon tegnap reggel nemelso pisibol csinaltam egy facelle 10-es tesztet ami halvany pozi lett viszont jol lathato halvany pozi ,ma reggel csinaltam elso pisibol egy 25-os easy home tesztcsikos tesztet ami szinten nagyon nagyon halvany ..lehetseges hogy tenyleg baba van csak a 25-os teszt meg nem mutatna olyan erosen? Komiba csatalom a facelle tesztet es a mai easy home tesztet .. adhat a facelle teszt fals eredmenyt? holnap vagy holnap utan ismetelek facelle teszttel csak (elfogyott es vennemkell)2021. okt. 8. 09:35
11/13 anonim 

válasza:

Valami mintha lenne ott, probald meg holnap is:)
Lehet kesöbbi beagyazodasod volt, van ilyen.
Ha nem akkor meg uj honap uj esely
12/13 anonim 

válasza:

Nekem nemvárt napján az x-epil volt ugyan ilyen reggeli első vizeletből, másodikból erősebb és az esti is szintén mutatta. Másnap reggel facelle teszten szinte egyforma volt a két csík. A vérzés viszont passz, akkor is ha gyenge volt, lehet elindult valami de vége és már azért halvány.
13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a tovabbi valaszokat ..ismetelni fogom a tesztet ..
2021. okt. 8. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!