Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon gyenge menzesz utan...

Peppuh kérdése:

Nagyon gyenge menzesz utan halvany pozi teszt?

Figyelt kérdés
4.en megjott a menzeszem 3nap helyett masfel napig tartott,viszont annyira gyenge volt hogy igazabol nemis mondhatni verzesnek, 5.-en mar semmi nemvolt most megint neha pecsetelek viszon tegnap reggel nemelso pisibol csinaltam egy facelle 10-es tesztet ami halvany pozi lett viszont jol lathato halvany pozi ,ma reggel csinaltam elso pisibol egy 25-os easy home tesztcsikos tesztet ami szinten nagyon nagyon halvany ..lehetseges hogy tenyleg baba van csak a 25-os teszt meg nem mutatna olyan erosen? Komiba csatalom a facelle tesztet es a mai easy home tesztet .. adhat a facelle teszt fals eredmenyt? holnap vagy holnap utan ismetelek facelle teszttel csak (elfogyott es vennemkell)

2021. okt. 8. 09:35
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

[link]

Facelle 10-es teszt

2021. okt. 8. 09:36
 2/13 A kérdező kommentje:
2021. okt. 8. 09:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt még nem venném pozinak, a kép alapján elég szürkés. Mindenesetre próbáld meg holnap, holnapután, ha erősebb lenne a csík, akkor lehetsz terhes.
2021. okt. 8. 09:49
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy az én szememmel van gond, de sajnos én ezeken nem látok halvány csíkot.

Próbálj majd újra tesztelni. Bár a vérzés nem túl jó jel.

2021. okt. 8. 09:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
ezek negatív tesztek.
2021. okt. 8. 09:54
 6/13 A kérdező kommentje:

[link]

4-es valaszolo..igy sem latod?

2021. okt. 8. 09:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Száradási, átüt a reagens, bármi lehet, de a pozitív teszt nem ilyen. A halvány pozitív sem!
2021. okt. 8. 10:01
 8/13 anonim ***** válasza:
Ez negativ 🤷🏽‍♀️
2021. okt. 8. 10:03
 9/13 A kérdező kommentje:
Rendben ..koszonom a valaszokat :)
2021. okt. 8. 10:04
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem pozitív. Volt nekem is nagyon halvány pozitív tesztem, de azon bárki látta a második csíkot. És a nőgyógyász szerint még azt sem kell pozitívnak venni. (Meg is jött egy hét késéssel.)
2021. okt. 8. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!