Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha lenne már egy Szofia nevű...

Ha lenne már egy Szofia nevű kislányotok,milyen nevet választanátok a kistesónak?

Figyelt kérdés

Szofia a kislányunk és már megvan a neve a picinek is(pontosabban 2 lány és 2 fiúnevünk van), szóval nem, nem itt fogom eldöntetni meg megszavaztatni másokkal, hogy mi legyen a neve a babának. Szimpla kíváncsiság, hogy vajon lesz-e, aki eltalálja.

Lánynévből olyat fogunk választani, ami becézhető, mert a kislányunkat is Szofinak hívjuk szinte mindig. Fiúnévből viszont nem törekedtünk becézhetőségre.

A vezétknév Papp.

2021. okt. 7. 22:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
70%
19es nem űztek gúnyt belőle. senki
2021. okt. 8. 15:57
 22/29 anonim ***** válasza:
56%
Senki nem űz gúnyt és senki nem rosszindulatú😄
2021. okt. 8. 19:25
 23/29 anonim ***** válasza:
50%
Legyen Szófia ha lány lesz.
2021. okt. 8. 20:44
 24/29 A kérdező kommentje:

Mondjuk ezt azert nem neveznem joindulatnak:)

"Ja hogy dobjunk be több száz nevet és hátha eltaláljuk amire gondoltatok? Elég gyatra kérdés."

"Jesszumpepi.Jó lesz?"

Egyebkent én nem sertodtem meg, de azert remeltem, hogy nem lesz ennyi negativ komment, hogy miert kerdezek ilyet. Ettől fuggetlenul, koszi aki valaszolt!

Ha valakit érdekel a nevek amikből választunk majd a Zóra és Lilia lesz, mivel kislanyunk lesz ismét. Ha fiú lenne, akkor a Milán vagy Miron nevet kapna.

Ezekre nem kérek reakciot meg semmi hasonlot, bar tudom, hogy jonni fog ra komment:D, ettol fuggetlenul megvagyok a velemyezes nelkul is. Koszi!

2021. okt. 8. 21:07
 25/29 anonim ***** válasza:
6%
Kérdező én ezt átgondolnám, ha az egyik gyereknek Tucat a neve a másiké ne legyen feltűnősködő. A fiúk még oké, azok tucatok, de a lányok legyenek inkább Zoé és Lili
2021. okt. 9. 05:46
 26/29 A kérdező kommentje:
#25 humoros vagy:)
2021. okt. 9. 06:00
 27/29 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező nem humornak szántam. Vagy mindkét gyerek kapjon normális nevet vagy egyik se.
2021. okt. 9. 06:18
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

A Lilia nagyon tetszik, szuper név! A Zóra kevésbé tetszik, de csak személyes ízlés kérdése.

Amúgy én is ilyen Bella, Milla cuccra gondoltam, mármint hogy azt sikerült kiválasztani 😃

2021. okt. 9. 08:34
 29/29 anonim ***** válasza:
Zsófia,Lilibet,lizbet,Zoé,Lili,Arabella,Bettina,Julianna
2021. okt. 11. 15:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!