Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baba ha megjött,de...

Peppuh kérdése:

Lehet baba ha megjött,de jóval gyengébb volt?? Lehet hogy később volt pém? Többi lent

Figyelt kérdés
Vegulis hetfon megjott vagy nemis tudom nagyon gyenge masnap is gyenge volt ma meg mar nincs is semmi .. egyebkent 3napig szokott meglenni ,viszont mar az elso nap eros szokott lenni es csak a 3.napon szokott gyenge lenni …de most 3nap alatt osszesen 5tampont hasznaltam el de azoknak is epp h a hegyen volt valami kis maszat ..a szine is joval gyengebb volt inkabb ilyen rozsaszines volt … meg tegnap mar nem tettem fel delutan tampont mert feleslegesnek veltem …csak a wc papiron volt valami kis rozsaszines muszat miutan megtoroltem magam ..szoval nem ertem hogy ez most akkor mi ?..csinaltam egy tesztet tegnap delutan de negativ lett .. az elofordulhat hogy kesobb tortent a pe? Vagy mar nemtudok mire gondolni ..ilyen gyenge “menzeszem “ nem volt meg..Lehet hogy kesobb fogant es megis babas vagyok? Akkor mikor erdemes tesztet csinalni ? Mar teljesen ossze vagyok zavarodva..

#menstruáció #megjövés #Nemvagyok terhes
2021. okt. 6. 15:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Eselytelen. Akkor a teszt is pozitiv lenne, ha ez nem menstruacio lett volna, csak valami verezgetes.

Ez most ilyen volt, nem vagyunk gepek, nekem is hol erosebben, hol gyengebben van meg, pms tunetek is tok valtozoak, hol vannak, hol nem, stb.

2021. okt. 6. 15:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Ertem koszonom ..viszont azt elfelejtettem irni hogy 1.-en volt egy halvany pozi tesztem ..ezert fura ez az egesz…
2021. okt. 6. 15:44
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Lehet kemiai
2021. okt. 6. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
29%
Volt már egy pozitív teszted és nem mentél orvoshoz amikor elkezdtél vérezni?
2021. okt. 6. 16:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Volt egy halvany pozi tesztem 1.-en ..4.en megjott 5.-e helyett de nagyon gyengen … de a halvany pozi teszt utan a tobbi teszt mind negativ volt ..vagy a teszt volt rossz vagy nemtudom .. 1napig tartott csinaltam tesztet megint de azis negativ lett..
2021. okt. 6. 17:00
 6/7 anonim ***** válasza:
kémiai terhesség meg egyéb lehet.baba nem lehet
2021. okt. 7. 08:31
 7/7 anonim válasza:

Én is úgy estem teherbe, hogy hónap elején megjött, viszont ugyan így voltam, nagyon gyenge vérzésem volt.. Majd amikor a következő vérzésemet vártam, 2 napot késett, gondoltam, meg csinálok egy tesztet. Az pozitív lett, picit halvány, de a lényeg kivehető volt :D

Én azt ajánlanám, hogy várj még pár napot, csinálj még egy tesztet, vagy ha nagyon bizonytalan vagy, egy nőgyógyásszal érdemes lenne konzultálni :)

35hetes kismama

2021. okt. 9. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!