Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam hasi Uh-n. 5,5...

Ma voltam hasi Uh-n. 5,5 mm-es petezsákot látott, 5 hetesnek vélt a doki. Elszámolta, vagy nem volt jó az uh?

Figyelt kérdés
Nov. 28-dikán voltam együtt utoljára a párommal, és nov. 11-én volt utoljára mensim. Elviekben 6 hetet töltöttem be én úgy számoltam. Kicsit aggódok, hogy nem fejlődik megfelelően. Sok helyen olvastam, hogy ilyenkor már sokaknál szívhang is van. Nekem meg alig-alig látta a petezsákot.
2007. dec. 27. 20:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az elején biztosra megmondani, hogy mennyi idős a kicsi, nagyon nehéz, volt olyan barátnőm, akinek a szülés előtt pár héttel mondták meg, hogy bizony 1 héttel elölrébb jár. :)

Amúgy a szívhang többnyire a 7.-8. héten alakul ki.

És ezek a méretek egy 5.-6. hetes kicsinek teljesen megfelelőek.

2007. dec. 27. 20:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nos,nyugi.Azért igencsak az elején vagy.Az,h 5 hetes,az azt jelenti,h valószínűleg később ágyazódott be.(Mi a 16.héten utolértük a velünk egyidős magzatokat.)Nem szívhang hanem szívműködés van ilyenkor.Szívhang csak 20.hét után hallgatható.Gondolom egy vagy két hét múlva kell menned kontrollra.Ott majd minden kiderül.Meg amikor pont aznap töltöd be valamelyik hetet,akkor még lehet,h éppen félúton van a két hét között.

Tessék szépen rendesen kajálni,pihenni!

2007. dec. 27. 21:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sokaknál van szívműködés, de nem bizti, hogy mindenkinél. Emiatt ne aggódj, még korai!

A doki a baba korát a uh gép alapján megadott babaméret/petezsák méret alapján mondta, ez gyakran különbözik a ciklus alapján számított kortól.

Akkor kezdj el aggódni ha a 8. héten sem lát szívműködést és embriót sem!

Itt megnézheted a babaméreteket:

[link]

2007. dec. 28. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!