12.héten már látszik a terhes hasam. Másnál is ilyen korán már növekszik a hasa?
Figyelt kérdés
2021. okt. 5. 20:21
1/9 anonim válasza:
Most a 3. babámnál igen, nekem is látszott 12 hetesen. Az első kettőnél még nem.
2/9 anonim válasza:
Meglehetősen. Tőlem mindig együttérzően megkérdezik, hogy mennyi van még háta. Nem is vagyok terhes!
3/9 anonim válasza:
8 hkm vagyok
4ik terhesség és már most jobban látszik mint pl az előző terhességeimnél
4/9 anonim válasza:
Csütörtökön töltöm a, 12.hetet de nem látni még. Nyilván ha, nagyon akarom, látom a kis dudort alul meg párom is de mások még nem
5/9 anonim válasza:
Nekem 6 hetesen már látszott, de azért mert ikrek lettek:)
6/9 anonim válasza:
Nekem a 2. sokkal később látszódott. Tél volt, a szomszéd nem is vette eszre, ugy mondtam neki, nem emlékszem mirol beszelgettunk, hogy terhes vagyok. 32 hetes. 😂
7/9 anonim válasza:
Harmadik babámat várom 10 hetes vagyok...én úgy látom mintha már kerekedne, gömbölyödne, de a férjem azt mondta eddig is ekkora volt...szóval Kb eddig is úgy néztem ki mintha terhes lennék 😅🤷♀️
8/9 anonim válasza:
12 hetes vagyok és negyedik baba, már látszik :)
9/9 anonim válasza:
14-16.hétig azt mondják puffadás ami látszik után.terhes has van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!