Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 héttel kisebb CRL az első...

2 héttel kisebb CRL az első trimeszterben?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tegnap voltam ultrahangon és ott 9.8 mm-nek mérték a CRL-t, és azt mondták teljesen eltér a menstruációmtól (egy peteérésem biztosan kimaradt)

Persze elfogadnám, hogy vannak olyanok, hogy később van peteérés, meg ilyenek, DE, az LH teszt szerint 08.22 én volt peteérésem, s ha ebben nem is lehetne bízni, ott van az is, hogy 09.02-n lett először pozitív a tesztem. Szóval akárhogy számolom többnek kellene lennie mint hat hét, kb nyolcnak.

Járt már valaki így? Mi lett a vége? Félek, hogy nem marad meg a terhesség :/

2021. okt. 5. 07:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok:

A nőgyógyász mindig kisebbnek mérték a gyerkőcöt a rendelőben.

A genetikai ultrahangokon viszont napra pontosan akkora volt, mint a menzi szerinti mérete.

Menzi szerint november 10 volt a dátum, a doki uhja alapján november 14.

Végül november 8-án 3940 grammal megszületett a kisfiam természete úton :)

2022. dec. 22. 13:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok <3 jó ezt hallani.

Most sajnos én is ilyenben vagyok.

5 hétnél mért 2.2 mm crl-t, 7 hétnél meg 9.8-at. Doki szerint minden okés de írták itt páran, hogy ez nem megfelelő növekedés és most kicsit el vagyok keseredve.

Amúgy alapvetően 9 hetes lennék, de 7-10 nappal min később fogant, mint "kellett volna".

2022. dec. 22. 13:31
 13/14 anonim ***** válasza:

9-es vagyok:

Az első trimeszterben egyébként az is előfordult, hogy november 19 volt a becsült dátum a méretek alapján. A 38. Héten is kisebbnek mérte a doki, mint egy másik rendelőben. Az eredmény sokban függ a készüléktől, és attól, hogyan vizsgal a doki. Azt mondják, hogy a becsült és a valós súly között akár fél kiló eltérés is lehet. :)

Ha tartósan ket hétnél nagyobb az eltérés, akkor szoktak plusz vizsgálatokat elvégezni. :)

Boldog babavárást kívánok és próbáld meg kielvezni a várandósság minden percét .

Nagyon izgalmas időszak előtt álltok :)

2022. dec. 22. 16:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Köszönjük szépen, még az elején vagyunk és még nem tudom beleélni magam. Nagyon remélem hogy eljutok addig ameddig te. Még egyenlőre 7 hetes a számolt terhesség, de 9. Hétben vagyok elvileg. Majd kiderül. Mindenesetre nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál, boldog babázást <3
2022. dec. 22. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!