Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 héttel kisebb CRL az első...

2 héttel kisebb CRL az első trimeszterben?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tegnap voltam ultrahangon és ott 9.8 mm-nek mérték a CRL-t, és azt mondták teljesen eltér a menstruációmtól (egy peteérésem biztosan kimaradt)

Persze elfogadnám, hogy vannak olyanok, hogy később van peteérés, meg ilyenek, DE, az LH teszt szerint 08.22 én volt peteérésem, s ha ebben nem is lehetne bízni, ott van az is, hogy 09.02-n lett először pozitív a tesztem. Szóval akárhogy számolom többnek kellene lennie mint hat hét, kb nyolcnak.

Járt már valaki így? Mi lett a vége? Félek, hogy nem marad meg a terhesség :/

2021. okt. 5. 07:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nekem 5 hetesen mérték 6mm-nek

Aztán tegnap toltottem voltam a 9 hetet, de a doki korrigált 7 napot, 16mm - ert mért igy 8 hetesnek felel meg. Annyiba nyugodtam meg, hogy volt szivpulzálás..

Reméljük a legjobbakat 🙏

2021. okt. 5. 08:14
 2/14 anonim ***** válasza:

Szívhang volt?

Ha biztosan tudod a peteérést, sajnos ez nem túl biztató, de várd ki a következő alkalmat.

2021. okt. 5. 10:22
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

1-es,neked 5 hetesen nem a petezsák volt 6 mm? 5 hetesen még nem nagyon látnak embriót.

Nálam az első terhességnél csütörtök este 20 mm-nek mérte a doki a babát, majd szombat reggel 65 mm-nek! Vagyis 4,5 CM eltérés volt a két mérés között hüvelyi uh-val egy modern géppel!!! A második vizsgálatért már pénzt sem kért, nehogy azt higyjem, hogy direkt csinálta. (Mondjuk többet sem mentem ehhez a dokihoz, de az már más kérdés.) Szóval el is mérhetik simán. Amíg nem derül ki valami rossz, addig ne idegeskedj, csak ennyit tudsz tenni.

2021. okt. 6. 03:59
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem nem petezsák volt oda irva

Fugg attol is kinek milyen korszerű gépe van gondolom én

De kivánom a legjobbakat mindenképp ird meg, hogy mi lett 🌸

2021. okt. 6. 12:29
 5/14 A kérdező kommentje:

Igen, szívhang volt. Ez nyugtat egy picit.

Írok majd, csak még olyan sokat kell várni, a következő vizsgálat 12 hetesen, ami így 6 hét múlva lesz. Még rengeteg idő.

(Szerintem közben megejtek egy magándokit, mert belebolondulok ezidő alatt a kétségekbe.

2021. okt. 6. 21:25
 6/14 anonim ***** válasza:
Szia miujsag veled azóta ?
2021. okt. 17. 02:42
 7/14 A kérdező kommentje:

Azóta voltam egy másik dokinál, ő most (14-én) 8-9 hetesnek mérte.

Szóval kb két hét alatt annyit is fejlődött.

Szívhang azóta is jó. Bár ő is értetlenül áll a tények előtt, de azt mondja, hogy nagyon határesetben még akár bele is férhet az augusztus közepi fogantatásba.

2021. okt. 18. 20:59
 8/14 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetem volt de csak annyiba h két héttel fiatalabb volt, de nekem szivhang se lett, 6 hetesen 4+5 volt akkor meg nem aggódtam 8 hetesen 6 plusz kettő, de két milis embrió szivhang nélkül, akkor már aggódtam, ma voltam újabb két héttel később 11 ik hétben, a petezsak normál méretű volt benne két szikholyag az a kis embrió is felszivodott, egybol mondta hogy ez genetikai hiba, nekem augusztus 20 an fogant kb, de sajnos én nem tudtam h terhes vagyok és erős Anti biotikumot szedtem rá kb két három hétre de muszáj volt, egy hétig negyven fokos láz nem tudom h van e köze, de az h nálad van szivhangja és fejlődik az nagyon jó és bizhatsz benne
2021. okt. 18. 23:43
 9/14 anonim ***** válasza:

Hogy vagytok kedves kérdező?? Most én élek át hasonlót

Kisebb a pocaklakóm, mint menzi szerint kéne hogy legyen.

Szívhang van.

Izgulok, hogy minden rendben legyen.

2022. márc. 28. 12:44
 10/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező vagy 9-es válaszoló. Mi újság veletek? Babák megszülettek már?
2022. dec. 21. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!