2 héttel kisebb CRL az első trimeszterben?
Sziasztok, tegnap voltam ultrahangon és ott 9.8 mm-nek mérték a CRL-t, és azt mondták teljesen eltér a menstruációmtól (egy peteérésem biztosan kimaradt)
Persze elfogadnám, hogy vannak olyanok, hogy később van peteérés, meg ilyenek, DE, az LH teszt szerint 08.22 én volt peteérésem, s ha ebben nem is lehetne bízni, ott van az is, hogy 09.02-n lett először pozitív a tesztem. Szóval akárhogy számolom többnek kellene lennie mint hat hét, kb nyolcnak.
Járt már valaki így? Mi lett a vége? Félek, hogy nem marad meg a terhesség :/
Nekem 5 hetesen mérték 6mm-nek
Aztán tegnap toltottem voltam a 9 hetet, de a doki korrigált 7 napot, 16mm - ert mért igy 8 hetesnek felel meg. Annyiba nyugodtam meg, hogy volt szivpulzálás..
Reméljük a legjobbakat 🙏
Szívhang volt?
Ha biztosan tudod a peteérést, sajnos ez nem túl biztató, de várd ki a következő alkalmat.
1-es,neked 5 hetesen nem a petezsák volt 6 mm? 5 hetesen még nem nagyon látnak embriót.
Nálam az első terhességnél csütörtök este 20 mm-nek mérte a doki a babát, majd szombat reggel 65 mm-nek! Vagyis 4,5 CM eltérés volt a két mérés között hüvelyi uh-val egy modern géppel!!! A második vizsgálatért már pénzt sem kért, nehogy azt higyjem, hogy direkt csinálta. (Mondjuk többet sem mentem ehhez a dokihoz, de az már más kérdés.) Szóval el is mérhetik simán. Amíg nem derül ki valami rossz, addig ne idegeskedj, csak ennyit tudsz tenni.
Nem nem petezsák volt oda irva
Fugg attol is kinek milyen korszerű gépe van gondolom én
De kivánom a legjobbakat mindenképp ird meg, hogy mi lett 🌸
Igen, szívhang volt. Ez nyugtat egy picit.
Írok majd, csak még olyan sokat kell várni, a következő vizsgálat 12 hetesen, ami így 6 hét múlva lesz. Még rengeteg idő.
(Szerintem közben megejtek egy magándokit, mert belebolondulok ezidő alatt a kétségekbe.
Azóta voltam egy másik dokinál, ő most (14-én) 8-9 hetesnek mérte.
Szóval kb két hét alatt annyit is fejlődött.
Szívhang azóta is jó. Bár ő is értetlenül áll a tények előtt, de azt mondja, hogy nagyon határesetben még akár bele is férhet az augusztus közepi fogantatásba.
Hogy vagytok kedves kérdező?? Most én élek át hasonlót
Kisebb a pocaklakóm, mint menzi szerint kéne hogy legyen.
Szívhang van.
Izgulok, hogy minden rendben legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!