Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes kismama vagyok és...

15 hetes kismama vagyok és kezd tönkremenni a kapcsolatom a párommal. Mit tegyek? Ő jobban akarta azt hogy végre teherbe essek, áradozott, hogy milyen jó lesz nekünk hármasban.

Figyelt kérdés
Az igazság az hogy eddig se számíthattam rá, de vele voltam mert nagyon szeretem.De egyre rosszabb a helyzet. Haladni kellene a lakással, de vagy a gép előtt ül hajnalig, vagy a tv előtt fekszik.Ha nekem 10-ig van kedvem és igényem aludni,addig nem eszik.Ha kérem ,hogy haladjunk már a lakással,ordítozik velem ,hogy kikészítem idegileg.Hiába próbálkozok azzal ,hogy kedveskedek neki,hátha visszafele is ad valamit,de nem.Már teljesen el vagyok keseredve.Pedig nem dolgozik olyan munkában,hogy hullafáradt legyen,itthon sincs semmi dolga,pedig besegíthetne.Már megbántam ,hogy nem vetettem el a babát.De előbb-utóbb az idegességtől el fogok vetélni.
2008. dec. 11. 18:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
A 19.18 válaszoló vagyok.Hát,ez már hosszú kapcsolat...érdemes próbálkoznotok.Lehet,h még nem fogta fel,h apa lesz,ezért viselkedik így!Nem vagy egyedül,más férfiak is "megkergülnek" ilyen esetben.Ha pedig ennyire szeretitek egymást,le kell ülnötök megbeszélni a dolgokat.Ennél még nehezebb és komolyabb problémák is adódhatnak majd,akkor mit fog csinálni?Mindig "megkergül"?Kérdezz rá,h mi a baja,miben tudsz segíteni,és mondd el neki,h te is segítségre,gyengédségre vágysz,hiszen a babátokat várod!És ne érezze,h félsz attól,h esetleg egyedül maradsz.Állj ki magatokért!Persze a legideálisabb,ha együtt maradtok,de mivel te élsz ebben a kapcsolatban,csak te tudhatod,h mi van a mélyben.Minden jót!2 gyerekes anyuka
2008. dec. 11. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!