Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes kismama vagyok és...

15 hetes kismama vagyok és kezd tönkremenni a kapcsolatom a párommal. Mit tegyek? Ő jobban akarta azt hogy végre teherbe essek, áradozott, hogy milyen jó lesz nekünk hármasban.

Figyelt kérdés
Az igazság az hogy eddig se számíthattam rá, de vele voltam mert nagyon szeretem.De egyre rosszabb a helyzet. Haladni kellene a lakással, de vagy a gép előtt ül hajnalig, vagy a tv előtt fekszik.Ha nekem 10-ig van kedvem és igényem aludni,addig nem eszik.Ha kérem ,hogy haladjunk már a lakással,ordítozik velem ,hogy kikészítem idegileg.Hiába próbálkozok azzal ,hogy kedveskedek neki,hátha visszafele is ad valamit,de nem.Már teljesen el vagyok keseredve.Pedig nem dolgozik olyan munkában,hogy hullafáradt legyen,itthon sincs semmi dolga,pedig besegíthetne.Már megbántam ,hogy nem vetettem el a babát.De előbb-utóbb az idegességtől el fogok vetélni.
2008. dec. 11. 18:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha úgy érzed alapos indokkal betegségre, fejlődési rendellenességre hivatkozva elveszik a babádat. A nőgyógyászoddal beszéld meg!
2008. dec. 11. 18:16
 2/11 anonim ***** válasza:
16%
Hát nem a tipikus apa típus a párod az tény...nem biztos, hogy épp neki kéne babát szülnöd.De én nem vagyok híve az abortusznak.Próbálkozz még,hátha lehet javítani valamit,ha reménytelen 18-ig hétig lehet elvetetni arra hivatkozással, hogy korlátozottan cselekvőképes vagy(ez gondolom nem áll fenn) vagy pedig élettel összeegyeztethetetlen károsodása van a babának és nem vetted észre rajtad kívül álló okból a 12 hétig h terhes vagy.Előző válaszolónak igaza van,beszélj a dokiddal.Sok sikert,remélem megoldódnak a dolgaid!
2008. dec. 11. 18:24
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Szomorúan olvasom a soraidat...nagyon komoly helyzetnek kell lennie, ha már a babádat sem akarod. Pedig ő nem tehet róla, ezt te is tudod.

Mindenképpen rendezni kell valahogy a pároddal a kapcsolatot, mert így tényleg nehéz gyermeknevelés elé nézni. Nem tudom, hogy a párod mennyire fogékony a "felnőtt emberek módjára" való megbeszélésre.

Ha én lennék a helyedben, megpróbálnám ezt az utat, nem felhozva a lakás-témát vagy a babát. Próbáld kiszedni belőle, hogy mi a baja. Lehet, hogy nem tud megbirkózni a helyezettel, lehet, hogy aggódik vmi miatt vagy a munkahelyén vannak problémák. Elvihetnéd egy vacsorára, kimozdulni valahová, ott hátha megnyílik.

És szerintem ne mondd el neki, hogy megbántad a babát...ezzel nagyon bemarhatsz neki, és a sértődésből nem lesz békülés. Csak jobban szítod a tüzet.

Úgy gondolom, hogy most a türelem és a kitartás vezethet eredményre. Ha szereted, akkor meg tudod tenni ezt, értetek, hármótokért. Nem véletlenül szerettél volna tőle gyermeket és ő tőled...ezt ne felejtsd el!

2008. dec. 11. 18:27
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem beszéljétek meg, hiszen most te is sokal érzékenyebben fogod fel a dolgokat. Ez természetes.

Nemkéne ilyenekről gondolkoznod, hogy már megbántad! A pici baba sokkal több élményt add majd neked, mint azt te hinnéd! A nagy beszélgetés sok mindenre lesz jó.

Lehet, hogy a párod így éli meg, hogy tudatosul benne az apaság. Mindenkinél más hogy zajlik ez a folyamat. Ne keseregj, kibékültök és minden jóra fordul!

Sok boldogságot!

30 heteske

2008. dec. 11. 18:31
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Én is hasonló helyzetben voltam mint te. Ne add fel, próbáld megbeszélni vele, ha nem megy egy kis különlét is segíthet, nekünk ez tette rendbe a dolgot, most minden ok, idő kell nekik hogy felfogják mi is történik! Ne add fel ha szereted!

2008. dec. 11. 18:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató szavakat.Igen,még mindig nagyon szeretem.Azt hiszem csak kicsit kimerültem.Szusszanok,és próbálkozok tovább.:)
2008. dec. 11. 18:47
 7/11 anonim ***** válasza:
81%

Én is hasonló helyzetben voltam.

DE, amikor el kezdett látszódni, hogy babát várok, kb. 20. hét, onnantól fogva teljesen megváltozott.

Ráadásul veszélyeztetett terhes vagyok az elejétől. Mostmár eljutottunk oda, hogy mindenben segít, de félidőig semmit sem.

Szóval próbálj türelmes lenni, valószínűleg ő is meg fog változni.

Próbálj ne idegeskedni, mert attól valóban elvetélhetsz.

Nemtudom hány éves vagy, de szerintem ne is gondolj arra, hogy elveteted. Azt bánnád meg igazán.

Fel a fejjel, gondolj a babácskátokra.

36. hetes kismama

2008. dec. 11. 18:52
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
Sok mindentől függ,h mit tegyél.Hány éves vagy,mióta tart a kapcsolatotok,el tudod-e tartani a babát,ha egyedül maradsz,függsz-e az emberedtől(anyagilag,lakásilag,vagy akár érzelmileg)stb.És sajnos CSAK TE hozhatsz felelősségteljes döntést ebben a kérdésben.Szorítok,h sikerüljön megoldani a problémákat.2 gyerekes anyuka
2008. dec. 11. 19:18
 9/11 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok, 4 éve vagyunk együtt a párommal.Eddig nagyjából rendben volt minden, a szerelmünk a mai napig "lángol", ha nem jobban.Csak megváltozott.Ha elveszed a játékát bömböl mint egy gyerek.Persze csak képletesen.:) Pedig 33 éves.De olyan mintha visszafejlődne.
2008. dec. 11. 19:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

koltozz el par napra valahova, hagyj neki egy levelet, amiben leirod, hogy mik a problemaid.

ird meg neki, hogy nagyon szereted, de igy nem megy

par napig ne keressen, utana csak akkor, ha rajott mi a fontos, és mennyire.

ez a modszer valoszinuleg vegleg nem fogja megvaltoztatni, de par honapig tuti

2008. dec. 11. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!