Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha most vagyok terhes az első...

Ha most vagyok terhes az első gyerekemmel nekem is vissza jár az szja?(Családi adókedvezményt nem vettem igénybe)

Figyelt kérdés
Vagy csak annak jár akinek már van gyereke?

2021. okt. 2. 17:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Azért mert a pénzes dolgokhoz nem értek attól még nem vagyok hülye!Még jó,hogy nem vagyunk egyformák.
2021. okt. 3. 08:13
 12/18 A kérdező kommentje:
És azért kérdeztem vissza,hogy biztos e mert egyik helyen csaladi adokedvezmenyt irnak a masikon meg csaladi potlekot..es nagyon nem ugyan az.Hogy aki arra jogosult.De aki az elso gyerekevel varandos az csaladi potlekra nem jogosult.Mindegy
2021. okt. 3. 08:23
 13/18 anonim ***** válasza:
De de jogosult családipótlékra is.
2021. okt. 3. 08:35
 14/18 A kérdező kommentje:
Miutan megszuletett a gyerek nem?
2021. okt. 3. 09:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem, születés után a "családi pótlék"rá jogosult. Amúgy már rég nem ez a neve. A magzat 12 hetes korától pedig családi adókedvezményre. Az SZJA visszaigénylésre az jogosult, aki a családi adókedvezményre is jogosult.
2021. okt. 3. 09:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne egyik helyen-másik helyen tájékozódj, hanem olvasd el a közlönyt, ahogy korábban írták.
2021. okt. 3. 09:42
 17/18 A kérdező kommentje:
Magyarország kormánya is kamu amit ott raktak ki?Mert ott is családi potlékot ír.
2021. okt. 3. 09:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Eleinte családi pótlékról beszéltek, legalábbis nekem így rémlik. Tessék itt a közlöny, bár azóta már 20x elolvashattad volna: [link]
2021. okt. 3. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!