Milyen orvos nem tudja biztosra megmondani h petezsakot lat e?
Figyelt kérdés
7 hetes vagyok
Hasi uh
Papiron ag van h petezsakra jellegzetes képlet ábrázolódik
Ez mi?
2021. okt. 2. 15:17
11/19 A kérdező kommentje:
Én is sztkba voltam és a gépet tekintve ősrégi volt
De régen is ezek voltak
2021. okt. 3. 08:01
12/19 anonim válasza:
6-os vagyok.
2x3mm van írva a papíromra, nekem ez 5+4-nél volt.
13/19 A kérdező kommentje:
Hohy lehet hogy valakinek úgy írjak fel h valami x valami
Nekem meg csak h
2021. okt. 3. 09:19
14/19 A kérdező kommentje:
30 mm
2021. okt. 3. 09:19
15/19 anonim válasza:
Hát most mit mondjak erre? TB alapú ellátás.... :)
16/19 A kérdező kommentje:
De akkor honnan tudom így pontosan a méreteket?
Sehonnan
2021. okt. 3. 10:36
17/19 anonim válasza:
Kérdeztem: hüvelyi uh-t csinált?
Miért nem kérdeztél vissza, hogy ez mit jelent pontosan?
Laikus emberektől itt nem fogsz erre választ kapni. Ha bizonytalan vagy, menjél el egy másik orvoshoz is.
18/19 A kérdező kommentje:
Hat csak ebben au országban mek fogsz másnapra orvost tálalni szóval mint ezen az oldalon számtalan ember kérdez én is így tettem tapasztalatot bárki megtud osztani
Hüvelyi nem volt
2021. okt. 3. 10:48
19/19 anonim válasza:
Nem is értem, 7 hetesen nem csinálnak hasi uht.... Holnap megyek, 4d uhra, először lesz hasi 11+4..7 hetesen már szivhangnak kéne lennie nem csak valami petezsaknak sehtheto akarmi.. Menj el magánorvoshoz, a foglaljorvost. Hu oldalon akár 2 nap mulvara is találsz, én ott talaltam a nogyogyaszom a vélemények alapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!