Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gynophilus hüvelykapszula...

Gynophilus hüvelykapszula terhesen folyás?

Figyelt kérdés
29hetes kismama vagyok, 3napig canesten hüvelykúpot használtam tegnap este pedig elkezdtem a gynophilus!Előbb elmentem wc-re és egy jó adag fehér krémszerű jött ki belőlem 😮 ez a kapszulák miatt lehet? Köszönöm a segítséget 🙏
2021. okt. 2. 10:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a kapszula nem teljesen szívódik fel, a burkolat maradványai jönnek ki, ami normális.
2021. okt. 2. 10:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Nogyogyasszal konzultalj mielőtt használod a vénynelkuli gyógyszereket.
2021. okt. 2. 11:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Perszehogy konzultáltam Ő mondta csak mivel hétvége van és Ő is ember gondoltam megkérdem itt, de írtam a védőnőnek is de szerintem Ő majd csak hétfőn fog jelezni!
2021. okt. 2. 12:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, normális. Nekem utána még egy hétig bővebb volt a folyásom, de ez is a célja, hogy kitisztítson. Elsőre én is szívbajt kaptam, nekem nem volt semmi panasz, csak sokszor voltam körzeti kórházban hüvelyi ultrahangon kivizsgálás miatt és az orvosom felírta “tisztítás” céljából, utána mondtam is neki, hogy szólhatott volna, hogy ez ezzel jár. 😅

Azt hiszem a betegtájékoztatóban is írja egyébként, de nekem még így is meglepő volt.

2021. okt. 2. 14:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazság szerint nekem se volt semmi panasz csak kicsit bővebb hüvelyi folyás és szintén tisztítás céljából kaptam ezeket! De ezt persze senki nem mondta én meg majd frászt kaptam amikor megláttam a wc papírt! De így megnyugodtam! Köszönöm 🙏
2021. okt. 2. 15:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapból javasolta a nőgyógyász ezt a kúpot a harmadik trimesztertől.

Teljesen normális a bővebb folyás, nekem időnként olyan krémes-narancssárgás másnap, első pár alkalommal én is frászt kaptam.

2021. okt. 2. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!