Van itt olyan kismama,aki lassan szülni fog és van kedve beszélgetni?
Figyelt kérdés
Izgulunk együtt? Hányadik baba? Hány hetes terhes vagy? Vannak jóslók? Vagy jelek?2021. szept. 30. 10:25
11/20 A kérdező kommentje:
Orvosa válogatja. Nekem anno az ügyeletes ,mikor már a fajasokkal mentem be,kifejezetten azt mondta, hogy természetes legyen,úgy örültem. Erre a saját dokim megműtött.
2021. szept. 30. 16:52
12/20 anonim válasza:
Hat fogalmam sincs mi lesz. De kikeszit ez a bizonytalansag.
13/20 A kérdező kommentje:
Hú csajok, nekem lehet indul a "buli" , összehúzódàsaim vannak...
2021. okt. 1. 09:04
15/20 anonim válasza:
Könnyü szülést összes válaszoló és krédező is mindenkinek erőt,egészséges hüvelyi természetes uton szülést kivánok.1 női ismerösöm 3l ányak özül az első szült meg neki harmadik baba ez kisfiu más apátol
16/20 A kérdező kommentje:
Megszületett a picurka! Nagyon kemény volt, de már túl vagyok rajta. :)))
2021. okt. 1. 19:31
17/20 anonim válasza:
Sziasztok! Megsem fordult be a babocam, raadasul labtartasos volt keves magzatvizzel. 7-en megcsaszaroztak. Minden rendben mindkettonkkel. Utolag orulok hogy nem vartuk meg hogy meginduljon magatol. Abbol baj is lehetett volna.
18/20 A kérdező kommentje:
És hogy vagy? Hogy viseled? Gratulálok! :) Mekkora lett a pici?
2021. okt. 14. 10:22
19/20 anonim válasza:
Gratulálok a szüléshez és babához a kérdezőnek és a válaszolonak
20/20 anonim válasza:
Koszonjuk! ☺️ Sokkal jobban viselem mint gondoltam. Nincs bennem semmi negativ erzes. A baba 49 cm es 3390 gramm lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!