Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogyan éli meg a terhességet?

Ki hogyan éli meg a terhességet?

Figyelt kérdés

Sokan félnek? Szinte, majd mindentől?

A terhesség alatti időszaktól, fájdalmaktól, szüléstől, attól, hogy utána mi lesz?

2021. szept. 29. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
9-es. Megyeszékhelytől 2 km-re egy faluban lakunk. Találtam egy céget, akik kijönnének, de városon beül 10 000 ft, 20 km-es vonzáskörzetben 14 000 ft. Ráadásul gondolom, ugyanúgy édeset kell inni éhgyomorra, majd nem lehet enni. Ugyanott vagyok 14000 ft-ért, csak kényelmesebb környezetben. Nincs értelme. 😕
2021. szept. 29. 19:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Tartok a szüléstől,az első is elég problémás volt és sokat aggódtam.Szerettem volna még egy gyermeket,de örülnék neki,ha minél hamarabb túl lennék rajta és itt lenne már velünk.Szép a terhesség,és egy fantasztikus dolog megélni ahogy kifejlődik bennünk egy kis élet,de egyben nagyon riasztó is.

Minden nehézséggel meg lehet bírkózni idekint,de oda be nem látok.Kissé aggaszt ahogy haladunk előre a hetekkel,hogy megint lesz valami.Nem hallom,nem látom,nem tudom figyelemmel kísérni,hogy biztos minden rendben van-e..

Persze ott vannak az orvosi vizsgálatok,de hetekig a kettő közt csak várni lehet,hogy vajon van-e most valami.

Tudom,hogy túl stresszelni sem szabad,nem stresszelek én,csak a vizsgálatok előtt lefut bennem egy pár aggodalom,szerintem ez normális főleg annál akinek volt már gondja a terhessége alatt.

2021. szept. 30. 23:23
 13/13 anonim válasza:

15.hetes vagyok első babával. Korábban volt egy terhességem amiben Down-szindromas lett volna a baba. Na én azt hittem hogyha most túl leszek a prena teszten akkor megnyugszom. Hat nem így lett. Most a legnagyobb felelmem az az hogy mivan ha meghal és csak az UH-n veszik észre.

Kicsit tulizgulom tudom én 😂

2021. okt. 4. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!