Most lehet fogadott orvos a szülésnél?
Úgy lehet fogadott orvosod, hogy végig kíséri a terhességedet a magánrendelésén, esetleg kórházba is behívhat, amikor Ő van bent 1-1 vizsgálatra. A szülésre nem hívhatod be, akkor van ott, ha pont akkor ügyel / pcs-d lesz és úgy ír ki, hogy Ő végezze el.
A körzetes kórházról nem tudok nyilatkozni, legalábbis Én nem oda járok / tervezek szülni, ahova tartozok, de nekem ebből nem volt problémám, fogadtak.
Nálunk legalábbis így van. (Kecskemét) :)
Kórház... Elvileg szabad kórházvalasztas van, gyakorlatilag a szülészeten nem.... Elküldhet, de két ujjnyira tágult öt perces fajasokkal nyilván nem fog.
Ha a magánorvosod abban kórházban dolgozik akkor elvileg ő be tudja írni a kiskönyvedbe hogy ott fogadjanak.
Arra a napra ír be az orvosod, amikor bent van :)
Szerintem teljesen ostobaság, hogy csak akkor írhat ki, ha ő kb a kórház közelében sincs. Persze nem mondom, hogy teljesen lehetetlen, de akkor az a kórház olyan is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!