Meddig dolgoznátok szépségiparban ebben a vírusos helyzetben?
17 hetes vagyok, több vendégem is úgy jön el hogy “csak kicsit köhög, tüsszög stb”
Kezd elegem lenni belőlük, maszkban vagyok persze, eddig megúsztam de ma olyan fura a közérzetem… nem mondom hogy beteg leszek lehet csak fáradt vagyok. Nem vagyok amúgy beoltva.
Abbahagynátok vagy mitévő legyek?
Amugy november végéig tervezem a munkát de így sanszos hogy előbb leteszem
Én műszempilláztam a terhesség előtt. A hugommal volt közös szalonunk ő körmös volt.
Én nem tudom annyira tartani a távolságot a vendégektől mint ő.
32.héten hagytam abba amikor már nagyobb lett a hasam és nem volt kényelmes sehogy sem..
Minden vendégnek elmondtam, hogy ha köhögnek, folyik az orruk akkor keresünk egy másik időpontot persze a hugom is szintén..
Eleve lehetetlen egy olyan vendégen dolgozni aki köhög és folyik az orra. A covid előtt sem engedtem, hogy betegen jöjjenek. Ha nem tudnak várni egy vagy két hetek akkor elmondtam nekik, hogy keressnek mást mert persze nem mindenki vette komolyan a dolgot. Ha sima megfázást hoznak be akkor is elkapom és kiesek egy hétre minimum.
Kicsit élesebb csipeszekkel dolgozom.. Nem hiányzott volna, hogy baleset legyen mert köhög.
Minden vendég után szellőztettem, fertőtlenítettem a kilincset,az asztalt a széket a kezemet és persze a vendégek kezét is.
Csak maszkban jöhettek be és vékony gumikesztyűben dolgoztam.
Kicsit macerásabb volt és időigényesebb mire A-tól Z-ig mindent lefertőtlenítettünk minden egyes vendég után de ez az én érdekem is volt. Hála égnek nem kaptuk el. Most beoltattam magam mert egy éves múlt a kicsi és lassan mennék vissza dolgozni. De ugyanúgy vigyáznom kell a higiéniára hiába vagyok beoltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!