Hét hetes vagyok és inzulinrezisztenciám van más is mért étkezés után alacsony cukor értéket?
160g szénhidrátot 30-20-50-20-40. Viszont lehet hogy sok a gyorsan felszivódó szénhidrát, gyümölcslevet iszok délelőtt és uzsira is. Akkor lehet ez a gond.
Köszi a válaszokat! :)
1 órával mérd, ne 1,5-el, ez az első fontos dolog.
Másrészt nekem is IRem volt, és első trimeszterben jóval alacsonyabb cukorértékeim. Vedd figyelembe hogy jelentősen megemelkedik a véred mennyisége ebben az időpontban, a hormontermelés is felgyorsul, ez a sok változás a cukoranyagcserére is hatással van.
A terhesség alapvetően inzulinrezisztens állapot, de így se garantált hogy milyenek pld. rosszak lesznek egyből a cukorértékeid.
Az ajánlás ilyenkor ugye az, hoyg 2. trimeszter elején (16-18. hét) elmenni előrehozott terhelésre, ha ilyen háttered van, ha az negatív, akkor még egy a szokásos időben (24-26. hét). De ahogy írtam, semmi se garantált, a rossz értékek se.
Amúgy ha nem hipózol, akkor annyira iszonyúan nem aggódnék most ezeken az értékeken, de ahogy írtam, 1 órára mérj csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!