Miért mondja a nögyógyászom, hogy ha idő előtt nyílik a méhszájam az mindenképpen vérezni fog, ha mindenhol azt olvasom hogy észrevétlenül nyílik ki? Most akkor melyik az igaz?
A hugom vérzett is rendesen de neki megrepedt a méhe és császár után varrni kellett neki.
Akkor azt mondta a dokija, hogy nem normális ha vérzel hiába nyílik a méhszáj.
1-es.
Kedves 4-es. Bocsánat az Offért. 28.hetre született a babad? Megkérdezhetem mi volt az oka? Hogy zajlott a szülés és az utána levő napok-hetek. Hogy van a kicsi?
Most várom a 3.babat és pont 28 hetes vagyok. Tegnap már annyira keményedett ( és fajt is ) a hasam hogy azt hittem szülni fogok... végül elmúlt ma már jól vagyok, de 2 naponta ez van. Felek hogy nyílik a mehszaj.
Vagy nem. Kedves 6.
3.gyermekemnél 26.héten volt tágulásos vérzésem 2x is. Külső és középső részig 1 ujjnyi.
A kórházban az égadta világon semmit se csináltak, mert az első doki konkrétan hülyének nézett mondván biztos nem tudtam eldönteni honnan vérzek (bélgyulladásos vagyok és épp gyulladásban voltam) mire beértem 2 óra múlva már semmi sem volt.
Felvettek az osztályra aztán 2 nap múlva megint elkezdtem vérezni, akkor már elhitték. Ettől függetlenül 38.héten császároztak. Nem kaptam semmit,a saját magnéziumomon kívűl meg, hogy pihentem 10 napot bent.
De amúgy az első terhességemet végig véreztem, a másodikat félidőig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!