Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippek,hogy ne hízzon tovább...

Tippek,hogy ne hízzon tovább a kismama terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok!20.hétig egy grammot nem híztam.Azóta viszont 8kg híztam..23.hetes vagyok.Nem eszek sokat.3hét alatt 8kg az nagyon sok és a védőnő is azt mondta,hogy nagyon sok mert a végére így majd 20kg-ot fogok felszedni.Itt a probléma az,hogy eleve túlsúlyos vagyok.160cm vagyok és 78kg.Tényleg nem eszek sokat és sokat sétálok.Eddig nehéz fizikai munkát végeztem sokat mozogtam a munkába,20.héten hagytam abba a munkát és fel is csuszott az a 8kg.Pedig nem fekszek egésznap.Mivel tudnám tartani a súlyom?Persze koplalni nem szeretnék és szeretném,hogy a baba is jól fejlődjön de szerintem ez a hízás eddig nagyon sok.

2021. szept. 23. 15:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
21%
A gyümölcs is pont hízlaló... Tényleg kicsit tudatlan vagy. Dietetikust keress fel, írjatok étrendet. De ha ennyire csak ezt kívánod,akkor cseréld le a kenyeret teljes kiőrlésű kovászos kenyérre, a gagyi parizert meg minőségi, magas hústartalmú sonkára.
2021. szept. 23. 18:42
 22/27 A kérdező kommentje:
Teljeskiörlésű kenyeret eszek és nem tudatlan vagyok tudom,hogy a gyümölcs is hízalal de nem attól hízok 8kgot! :D Egyszer fogytam már 20kgot ugyhogy nem mondanám magam ebbe annyira tudatlannak!A parizelből se a legagyibb fajtát eszem és sonkat is szoktam enni abból meg eléggé jó minőségüt.Köszönöm az eddigi válaszokat!Tudom,hogy olyanokat eszek ami hizlal de nem annyit,hogy ennyit hízzak.
2021. szept. 23. 18:58
 23/27 anonim ***** válasza:
84%

Tényleg te nevezel másokat tudatlannak? :D

Nincs olyan hogy hízlaló étel, az energiatöbblettől hízunk, nem az étel minőségétől.

Ha deficiten belül eszel csak párizsis kenyeret, akkor is tudsz fogyni.

2021. szept. 23. 19:16
 24/27 A kérdező kommentje:
#23.Pontosan!Én is ezt mondom ezért nem értem mért támad,hogy tudatlan vagyok
2021. szept. 23. 19:18
 25/27 anonim ***** válasza:
91%
Elkezdhetnéd tartani már most a 160grammos szénhidrát diétát.
2021. szept. 23. 22:22
 26/27 anonim ***** válasza:
2021. szept. 24. 10:02
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm 26os!
2021. szept. 24. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!