Tippek,hogy ne hízzon tovább a kismama terhesség alatt?
Terhes tornát otthon is tudsz csinálni, rengeteg YouTube videó fent van, én is csináltam amikor ahhoz volt épp kedvem.
Amit én tennék, az a kenyér (vagy éppen fehér liszt) és cukor csökkentése.
Mondjuk ha csak ezt kívánod az tök más, de azért lehet kísérletezni. Nem tudom szereted e pl a hummuszt, elképesztően finom, én csak azt tudtam enni hányingeres időszakban. Zöldséggel, egyszerű paprikával is baromi jó egy uzsi vagy tízórai kiváltáshoz. De én nagyon szerettem a túrókrémet is, sosan vagy édesen.
Mást nagyon nem tudok javasolni, mert hiába adunk diétás tanácsokat ha a poci mást akar enni 😊
Na mindegy, lehet valóban víz, és akkor nincs mit tenni. A folyadékra figyelj, a napi "kötelező" mennyiség legyen meg.
Egyébként a csesztetést én részben értem, kezdődő cukorbetegeknél pl előfordulhat ilyen hízás, azt meg diétával még lehet korrigálni, de ha ez a rész rendben van, akkor meg tök mindegy mennyit hizol igazából.
A mennyiség ellenèben a minőség lesz a gond...
( nekem terhesség utàn okozott problémát)
Nem hiszem el hogy nincs ezen kívül más amit meg tudsz enni.
Egyszerűen így nem juttok a babáddal a szükséges tápanyagokhoz.. Olvass utána ez miket okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!