16 hetesen nem minden nap érezni a baba mozgását?
2 hete már szinte minden nap éreztem hogy mozog a babám ha odatettem a kezem. Tegnap és ma pedig alig, néha egyszer egyszer elcsípem de nem olyan aktív :/
Minden rendben vele?
Én a 16. héten kezdtem érezni, aztán most péntek-vasárnap semmi, valószínűleg a hidegfront miatt. Azért már aggódtam, így a 20. héten, de tudtam h most sem törvényszerű, hogy mindennap érzem. Aztán tegnap este beindult a buli, ma meg egésznap olyan aktív, mint még sosem. Nekem a védőnő azt mondta, hogy csokira meg kávéra be szoktak indulni (mindig alszik az UH-k alatt), a 18. heti genetikait is félbe kellett hagyni, mert nem volt hajlandó felébredni. Akkor a doki is azt mondta, hogy egyek valami édeset, de pont nem volt nálam semmi, úgyhogy kiküldött az udvarra lépcsőzgetni. Ezek esetleg segíthetnek, ha nagyon aggódsz. De valószínű csak ellustult a hidegfront miatt, vagy épp úgy fordult, hogy nem érzed, ha mozdul.
Mondjuk így estére a kávét már nem ajánlom, plusz csokit is, csak, ha nem vagy cukros.
1. baba
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam, és azóta azért többet érzem 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!