Terhességi cukor lenne?
Kiderül jövő héten
Jó babavarast :)
Én úgy tudom, mindenféle gyulladás okozhat magasabb vércukorszintet, szóval a megfázás is. A 7,2 határérték fölötti, de a magyar határérték elég szigorú, Nyugat-Európában 7,8 az étkezés utáni 1 órás limit, szóval a baba miatt nem kell aggódnod.
Hogy a terhelés rossz lesz-e, azt nem lehet megmondani, mivel gondolom normális ételeket szoktál enni, nem tömény cukros vizet. Szóval ha amúgy is rozskenyeret stb. eszel, és úgy van egy-két 7 fölötti mérésed, akkor jobban számítanék egy rossz terhelésre, mintha amúgy is cukrozott gabonapelyhen meg narancsleven élsz és ennek ellenére mérsz jókat.
A babának meg amúgy se a terhelés eredménye számít, hanem hogy amit szoktál enni, az nem tolja-e meg túlságosan a vércukorszinted, tehát ha ezt te magadnak rendszeresen ellenőrzöd, akkor időben észre fogod venni, ha változtatnod kell.
Szerintem valószínűleg magasabb lesz az értek. De jobb ha időben kiderül és tudsz diétázni. Mindkettőtök érdekében.
Boldog babavárást! ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!