Menyire átlagos/gyakori, hogy egy férj érzékenyen törődik a terhes feleségével?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, mintha nem lenne figyelembe véve, hogy terhes vagyok, érzékenyebb stb.2021. szept. 16. 12:23
11/15 anonim válasza:
A terhességem előtt sem kezdeményezett kiabálást, és most sem hogy kismama vagyok. Szerintem ez terhességtől függetlenül gáz, nem tudom mit vártál, ha terhes leszel varázsütésre normális lesz, nem egy paraszt?
12/15 anonim válasza:
Beszélgessél vele, hogy csinálj meg neked mindent,amit te terheséged miatt nem szabad csinálnod. ha baba apaj a férjed bunko veled terheség előtt is,miért szülsz neki?
13/15 anonim válasza:
A férjem velem csak úgy simán kedves és figyelmes. Fordítva is. Mi sosem veszekszünk, ha valami nem tetszik kulturáltan jelezzük.
A terhesség alatt így nagyon nem változott semmi, de a nehezebb dolgokat ő cipeli helyettem. Meg segít, ha valamit nehezen érek el.
14/15 anonim válasza:
Még kevés tapasztalatom van, de engem eléggé megviselt a terhesség első trimesztere, apuka pedig rengeteget segített a hazimunkában, meg úgy összességében türelmes, toleráns volt, de azt gondolom, ez alap kell legyen. Aki tahó, az attól se fog megváltozni, ha terhes nő van mellette.
15/15 anonim válasza:
Az én férjem előtte is imádnivaló volt és most is.
27. Hétben vagyok, semmit nem kell helyettem csinálnia, de mindig megkérdezi mit segítsen.
12. Hétig elég hisztis voltam, közrejátszott,hogy a munkaköröm miatt a 6. Héttől itthon vagyok de akkor is abszolút toleráns volt,pedig rajta vezettem le minden nyűgömet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!