Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menyire átlagos/gyakori, hogy...

Menyire átlagos/gyakori, hogy egy férj érzékenyen törődik a terhes feleségével?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, mintha nem lenne figyelembe véve, hogy terhes vagyok, érzékenyebb stb.
2021. szept. 16. 12:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
A terhességem előtt sem kezdeményezett kiabálást, és most sem hogy kismama vagyok. Szerintem ez terhességtől függetlenül gáz, nem tudom mit vártál, ha terhes leszel varázsütésre normális lesz, nem egy paraszt?
2021. szept. 16. 13:14
 12/15 anonim ***** válasza:
55%
Beszélgessél vele, hogy csinálj meg neked mindent,amit te terheséged miatt nem szabad csinálnod. ha baba apaj a férjed bunko veled terheség előtt is,miért szülsz neki?
2021. szept. 16. 13:56
 13/15 anonim ***** válasza:
88%

A férjem velem csak úgy simán kedves és figyelmes. Fordítva is. Mi sosem veszekszünk, ha valami nem tetszik kulturáltan jelezzük.

A terhesség alatt így nagyon nem változott semmi, de a nehezebb dolgokat ő cipeli helyettem. Meg segít, ha valamit nehezen érek el.

2021. szept. 16. 14:41
 14/15 anonim ***** válasza:
71%
Még kevés tapasztalatom van, de engem eléggé megviselt a terhesség első trimesztere, apuka pedig rengeteget segített a hazimunkában, meg úgy összességében türelmes, toleráns volt, de azt gondolom, ez alap kell legyen. Aki tahó, az attól se fog megváltozni, ha terhes nő van mellette.
2021. szept. 16. 15:05
 15/15 anonim válasza:
76%

Az én férjem előtte is imádnivaló volt és most is.

27. Hétben vagyok, semmit nem kell helyettem csinálnia, de mindig megkérdezi mit segítsen.

12. Hétig elég hisztis voltam, közrejátszott,hogy a munkaköröm miatt a 6. Héttől itthon vagyok de akkor is abszolút toleráns volt,pedig rajta vezettem le minden nyűgömet :(

2021. szept. 17. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!