Sikertelenség esetén a Panoráma teszt árát visszafizetik?
Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 17:20
11/15 anonim válasza:
De melyik heteken? Mind a 3 alkalommal?
12/15 A kérdező kommentje:
10., 13., 15. héten. Igen, minden alkalommal.
2021. szept. 14. 18:09
13/15 anonim válasza:
A doki nem mondta mitől lehet ez? Peches vagy nagyon vagy oka is van? Elvileg vissza kellene fizetniük.
14/15 A kérdező kommentje:
Túlsúly (nincs extrém túlsúlyom), méhlepény elégtelenség (nem volt nyoma uh-n), egyedi paraméterek (gyógyszer, stb.), 13-as vagy 18-as triszóma (Edwards vagy Patau) szindróma.
Igazából a túlsúllyal járok a legjobban, ha csak az az ok. De elég nevetségesnek tartom, hogy a drága, meghirdetett teszt azt mondja, hogy ha kromoszóma rendellenesség van, akkor nem biztos, hogy lesz eredménye, holott pont erre fizetünk be.
Ma megyek genetikai uh-ra, annak függvénye az amnió. Ezeket én szerveztem, a Pentacore nagyon ráér, még csak jövőhét szerdán küldene egy beszélgetésre. Nevetséges, a Panorámát nem ajánlom senkinek.
2021. szept. 15. 07:03
15/15 anonim válasza:
Én Panorámát csináltattam tavaly. Van túlsúlyom és direkt fel is hívtak, hogy csak 13 hetesen csináljuk, hogy biztosan legyen elég magzati dns a véremben. Nem is volt így semmi gond. Én maximálisan meg voltam velük elégedve. Nálad sem hiszem hogy a túlsúly lenne a gond, valami ott nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!