Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt aki egyedül maradt...

Van itt aki egyedül maradt terhesen és nem kívánt terhesség volt mégis megtartotta?

Figyelt kérdés

Hogy keszultetek fel az anyaságra?

Én terhes lettem és egyedül is vagyok, 9 hetes vagyok. Szeretném megtartani, de nem tudom ezt hogy dolgozzam fel, hogy nem sokára anya leszek, meg félek is nagyon, mi van ha nem leszek jó anya stb...

Mit csináltatok hasonló helyzetben?

2021. szept. 9. 08:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
50%
Hány éves vagy?
2021. szept. 9. 16:48
 12/25 1Léna ***** válasza:
24%

Vannak segítő szervezetek akikel átbeszélheted a lehetőségeket mielőtt döntesz.

Az anyává válás az egy folyamat. A szülésig készülsz rá, segít benne a védőnő, olvashatsz könyveket, megismerkedhetsz más kismamákkal.

Az anyává válás mindenképpen egy új kezdet, egy fordulat egy nő életében. A gyeemek megszületésével kezdődik az igazi gyakorlat.

Ne félj! Az anyai szerepkör belénk van kódolva. Nem vagyunk egyformák, ezért mindenki máskép csinálja, nem vagyunk tökéletesek, de megtehetjük azt ami tölünk telik. A legfontosabb az otthon, az evés, ivás, után a szeretet.

2021. szept. 12. 19:36
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Utolsonak igaza van
2021. szept. 13. 13:10
 14/25 anonim ***** válasza:
91%
Jaja, nagyon a igaza van, csak a kérdező a leírtak alapján a szeretet előtt felsorolt dolgokat nem igazán tudja biztosítani. Akkor még kitörölheti a szeretettel.
2021. szept. 13. 14:56
 15/25 anonim ***** válasza:
34%
3 válaszoló, úgy persze könnyű boldogulni hogy anya - apa még ott van és anyagilag meg mindenhogy támogatnak de szerintem ha úgy maradsz 21 évesen egyedül hogy nincs senki családtag od és nin jövedelem forrásod akkor valószínűleg te sem így döntesz. Bírom az ilyeneket akik "jajj boldogolok egyedül" közben meg az anyja nyakára odaszüli a gyereket aztán ha minden kötél szakad akkor hát vissza megyek anyjához..
2021. okt. 22. 20:17
 16/25 anonim ***** válasza:
73%

Kedves utolso!

Hala Istennek az en anyam szereti az unokajat, nagyon orul neki az elso perctol es nem ugy fogja fel hogy a "nyakara szultem". Tobb mint 200 ezer forintos CSEDet (csecsemogondozasit) kapok, de ha nem lett volna munkam, akkor is megoldottuk volna valahogy.

Nem mellesleg mivel itthon vagyok, minden hazimunka meg van csinalva mire anya hazaer, es mindennap frissen fott ebed varja.

Nalunk igy szokas, ott segitjuk egymast ahol tudjuk. Szomoru, hogy te olyan csaladban kellett felnojel, ahol kolcsonosen egymas terhere voltatok, de jo lenne ha ezt nem vetitened ki masokra is.

3-as valaszolo voltam (a 21 eves anyuka).

2021. okt. 23. 08:22
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Ja es igen, ha minden kotel szakad hova menjen az ember ha nem az anyjahoz? Maradtam volna olyannal aki egy forintot nem keresett rank elszorakozta az egeszet mindennap uvoltott velem? Es 1 honapos terhes voltam mikor elkezdte, mielott nyervognal hogy minek szultem neki.
2021. okt. 23. 08:24
 18/25 anonim ***** válasza:
Vajon mi lett a poszt íròjával? Hahò itt vagy?
2022. júl. 28. 20:10
 19/25 A kérdező kommentje:
Itt vagyok. A babám már megszületett, 4 hónapos lesz és ketten èldegèlünk albérletben. 1 éves kora körül megyek vissza dolgozni.
2022. júl. 29. 10:45
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon orulok, sok boldogsagot egeszseget ❤🙏🏼
2022. júl. 30. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!