Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mit jelent? Lehet valami...

Ez mit jelent? Lehet valami baj van velem? Orvoshoz még nemtudok menni majd csak jövöhéten.

Figyelt kérdés
Kérem szépen hogy normálisan válaszoljanak, ne gunyólódjanak. A többi a hozzászólásban lesz. Lesz benne még egy teszt is azt szeretném kérdezni hogy mit láttok rajta.

2021. szept. 7. 12:49
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:
Meg attól hogy nem veszem észre hogy semmi jele nem lesz hogy terhes vagyok de megis az vagyok.
2021. szept. 7. 18:23
 42/51 anonim ***** válasza:
52%

Ezt most már kizárhatod. Terhes biztos nem vagy. Legközelebb pedig óvszerrel védekezni kell és akkor nem stresszeled magad emiatt.

Próbálj meg valami mással foglalkozni, mert fölöslegesen tóltöd ezzel az időd. Tereld el a figyelmed!

2021. szept. 7. 18:37
 43/51 A kérdező kommentje:
Mindig van óvszer. Akkor az egyszer nem volt 3 hónappal ezelőtt.
2021. szept. 7. 18:39
 44/51 A kérdező kommentje:
De gondolom annak már lenne látszata.
2021. szept. 7. 18:48
 45/51 anonim ***** válasza:
52%
Igen biztosan. A tanulság, hogy többet ilyen ne legyen.
2021. szept. 7. 19:34
 46/51 anonim ***** válasza:
100%
Te már megint itt vagy?! Tegnap nem nyugtattak meg a válaszok és a negatív teszt+lelet a kezedben? Csak idèzni tudok egy előttem szólót és ezt tényleg elhiheted: “nem terhes vagy, hanem agyhalott!”
2021. szept. 7. 19:42
 47/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 46-os ☺️ nagyon kedves tudsz lenni.
2021. szept. 7. 20:25
 48/51 anonim ***** válasza:
78%

Vannak emberek, akiknek korai a szex, mert nem tudják elengedni magukat a terhesség parától. Te is ilyen vagy, akárhány évesen is.

Akkor érdemes kombinálni a védekezési módokat, a legegyszerűbb óvszer melletti megszakítástól, a hormonális módszerekig plusz óvszer. Amit te csinálsz, az pszichológusért kiált!

2021. szept. 7. 20:31
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

Tök igaza van. Én korábban tanácsoltam, most is ezt teszem. Jövőhéten keresd meg az orvost # de kérlek egy pszichiáter legyen az.

Beteges amit csinálsz vagy kamu az egész és jót nevetsz h valaki foglalkozik veled...

2021. szept. 7. 20:32
 50/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat megfogadom ☺️
2021. szept. 7. 21:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!